Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan temel hastanede. konusunu görüntülemektesiniz.Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: - "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?" Adam: - "Kan tahlili yaptırmaya ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: - "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?" Adam: - "Kan tahlili yaptırmaya geldim. Parmağımı kestiler!" der. Temel daha şiddetli bir şekilde ağlamaya başlar. Bu sefer susan adam, Temel'e sorar: - "Hemşerim,sen niye ağlamaya başladın?" Temel: - "Ben" der, "idrar tahlili yaptırmaya geldim | |
| | #2 |
![]() | |
| | #3 |
![]() | |
| | #4 |
super saol | |
| | #5 |
![]() | |
| | #6 |
| süpermiş yaaaaaa ![]() | |
| | #7 |
| saol komik ![]() | |
| | #8 |
| süper miş yaw hemde çok komik eline sağlık :super: | |
| | #9 |
| maynak ![]() | |
| | #10 |
| KOMİK ![]() | |
| | #11 |
çok komik ya bu temel de olmasa biz neye güleceğiz | |
| | #12 |
| zuhahahahaha.süpeeer. | |
| | #13 |
süpermiş çok komik | |
| | #14 |
| süper yaa... ![]() | |
| | #15 |
![]() ![]() ![]() | |
| | #16 |
| Paylaşım için sagol güzel olmuş | |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan temel hastanede. konusunu görüntülemektesiniz.Temel hastaneye gitmektedir. Girişte birinin ağladığını görür. Yaklaşır ve sorar: - "Hayrola hemşerim! Neden ağlıyorsun?" Adam: - "Kan tahlili yaptırmaya ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| GENE TEMEL YİNE TEMEL :D | bleeding_me | Komik Fıkralar | 35 | 08-06-2008 02:49 PM |
| Hastanede el fenerli müdahale | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 02-21-2007 08:56 AM |
| Bakırköy'de yangın, 3 kişi hastanede | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-18-2007 09:46 AM |
| Hastanede askerlik önerisi ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-09-2007 01:57 PM |
| Ergin ve Çakıcı hastanede ! | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 01-08-2007 02:53 PM |