Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan MAFYA OLSANIZ İSMİNİZ NE OLURDU konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ]...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #2 |
| Undertaker buldu bende | |
| | #3 |
| The Xerox (fotokobi ) çıktı yaw ![]() | |
| | #4 |
| The Just buldu.. | |
| | #5 |
| ALINTI(Master_N @ 07 5 2006, 01:09 PM) 187275</div>[quote] The Just buldu.. [/b] wayy adil kardesim benim ![]() | |
| | #6 |
| yaf benide pants buldu bu ismi daha önce hiç duymamıstım ![]() | |
| | #7 |
| The Mangler buLdu bnimkinide... ![]() | |
| | #8 |
| bana saçma bişey buldu Twenty Eyes | |
| | #9 |
![]() | |
| | #10 |
| th fist cıktı... yani yumruk ![]() | |
| | #11 |
| Fancy Pants buldu bbanada ![]() | |
| | #12 |
| beni sadece pants buldu ![]() | |
| | #13 |
| The Butcher, Baker and Candlemaker (kasap,fırıncı,mumcu) bende ne caniymişim | |
| | #14 |
| The FisT(Yumruk)demek miş ama harbiden sert yumrugum vardır | |
| | #15 |
| The Waterboy bu ne laa ![]() | |
| | #16 |
| ALINTI(özgenç_öztürk @ 07 6 2006, 10:32 AM) 188068</div>[quote] The Waterboy bu ne laa ![]() [/b] Türkçe si "su adam" gibi bişe olması lasım ama ne anmala gelio bilmiom hehe ![]() | |
| | #17 |
| seda pants nedemek acaba ![]() | |
| | #18 |
| alla alla bn ingilizce profösörü müüm yaw... Walla şahsen pants ne demek hç bi bilgim yok ![]() | |
| | #19 |
![]() | |
| | #20 |
| su adam mı aa bak doğru çok iyi yüzme biliyom ![]() | |
| Etiketler: frankenberry türkçe anlamı, gandhi mangler, ingiliz olsaydınız adınız ne olurdu, mafia olsaniz isminiz, mafya isminiz, mafya isminiz ?, mafya isminizi, mafya olsanız isminiz |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan MAFYA OLSANIZ İSMİNİZ NE OLURDU konusunu görüntülemektesiniz.Linkler sadece üyelere.... Üye ol ]...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| EĞER BİR MAFİA BABASI OLSAYDINIZ ADINIZ NE OLURDU | ilkay12 | Komik Şeyler | 29 | 11-27-2006 02:57 PM |
| mafya babası | fırattaştan | Komik Şeyler | 8 | 11-25-2006 08:10 PM |
| SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ???? | spawn_342 | Genel Sohbet | 11 | 09-24-2006 03:49 PM |
| SATTİN YANINDA İSMİNİZ OLSUNNNN | CEZA_EFE | Gereksiz Mesajlar | 14 | 08-29-2006 12:59 AM |