Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

İngiLizce Dedigin Boyle Olur :)

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan İngiLizce Dedigin Boyle Olur :) konusunu görüntülemektesiniz.HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN.. HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST’TİR İNŞAllah. MY’A QUESTİON SORARSAN BEST’İM Allah’A ŞÜKÜR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG’İM. MY ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah İngiLizce Dedigin Boyle Olur :)

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 07-04-2006, 07:23 PM  

HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN..

HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST’TİR İNŞAllah.

MY’A QUESTİON SORARSAN BEST’İM Allah’A ŞÜKÜR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG’İM.

MY MOTHER WHAT YAPING.KEYFİ BEATİUFUL’DUR İNŞAllah.EPEYDİR MY MOTHER’LE NO SPEAKİNG.EĞER MY MOTHER’İ SEE ÇOK SELAM SONG.

LA FRİENDİM MY FATHER WHAT YAPING.GİNE COFFEEHANEYEGOİNG Mİ?HE FRİENDSLERİYLE COFFEEHANEDE OKEY AND BATAK PLAYİNG Mİ?HE’YE SONG SAKIN YENİLMESİN.

MY BRODHER’İN CHILDRENİ OLMUŞ.BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU NO BİLMEKİNG.CHİLDRENİN BOY MU GİRL Mİ OLDUĞUNU MY’A SONG.

MY SCHOOL DA BAYA BEATİUFUL GOİNG İŞTE.SCHOOL’UN BAŞINDAN BERİ ENGLİSH LESSON SEEİNG.ENGLİSH’I SÖKTÜM.İ’M SPEAK ENGLİSH ŞAKIR ŞAKIR.YOUR’A SÖZ VERDİĞİM GİBİ.

MAİL’İME SON VERİRKEN YOUR’UN GÖZLERİNDEN KİSS.YOUR’U ÇOK ÖZLEDİM.HELE Bİ SWİM OLSUN MY COMEİNG İNŞAllah.

MEALİ

merhaba can dostum.ben şuayip.

nasılsın arkadaşım.çoluk çocuk nasıl.iyidir inşAllah.bana sorarsan iyiyim Allah’a şükür.dünya işte yuvarlanıp gidiyorum.

anam ne yapıyor?keyfi güzeldir inşAllah.epeydir anamla konuşamıyorum.eğer anamı görürsençok selam söyle.

la arkadaşım babam ne yapıyor?gine kahveye gidiyor mu?arkadaşlarıyla okey ve batak oynuyor mu?ona söyle sakın yenilmesin.

abimin çocuğu olmuş.erkek mi kız mı olduğunu bilmiyorum.çocuğun erkek mi kız mi olduğunu bana söyle.

ingilizce dersi görüyorum.ingilizceyi söktüm.şakır şakır ingilizce konuşuyorum.size söz verdiğim gibi.

mektubuma son verirken sizin gözlerinizden öpüyorum.sizi çok özledim.hele bi yaz gelsin geliyorum inşAllah.

Alt 07-04-2006, 07:32 PM  

ayyy çok güsel yaa

Alt 07-04-2006, 09:15 PM  

Alt 07-04-2006, 11:43 PM  

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan İngiLizce Dedigin Boyle Olur :) konusunu görüntülemektesiniz.HELLO!CAN FRİENDİM.MY ABUZITTIN.. HOW ARE YOU FRİENDİM.ÇOLUK ÇHİLDREN HOW.BEST’TİR İNŞAllah. MY’A QUESTİON SORARSAN BEST’İM Allah’A ŞÜKÜR.WORLD İŞTE YUVARLANIP GOİNG’İM. MY ...

İngiLizce Dedigin Boyle Olur :) konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SOYADINIZ BOYLE OLSAYDI yldrm.exe Genel Sohbet 31 08-16-2008 12:03 PM
monalisa yi hic boyle gormediniz!!! aykutct Komik Şeyler 30 08-16-2008 09:26 AM
boyle ahlaksızlık gorulmedı yldrm.exe Genel Sohbet 2 12-06-2006 07:14 PM
boyle organıze bır hırsızlık gorulmedı yldrm.exe Genel Sohbet 4 12-06-2006 07:12 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:28 AM .