Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Nikotin Yetmez Benzini Bas

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Nikotin Yetmez Benzini Bas konusunu görüntülemektesiniz.Nikotin Yetmez Benzini Bas "Kendime anlatması uzun işler seçtim" diye bir yere not almışım.. Ne demek istedim diye düşündüm günlerce.. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Sitemap Liseler HaritaG XML Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Alt 12-04-2007, 08:38 AM   #1

Standart Nikotin Yetmez Benzini Bas

"Kendime anlatması uzun işler seçtim" diye bir yere not almışım.. Ne demek istedim diye düşündüm günlerce.. Bi sonuç alamadım.. Unuttuğum yüzlerce cümleyi not almadığım için kendime kızdığım günler oldu hep.. Yersizmiş bugün anladım !...

Bugün bi ara "Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu" cümlesi takıldı aklıma.. Yaşlılar kullanır ya hep. Yahu bizim zamanımız diye bir şey mi var. Öldün mü amca/teyze... Zaman yine senin zamanın ve böyle şeyler var...

İçim daralıyor yine, gereksiz daralmalar... Nikotin yetmez, benzeni bas.......

Yazacak bir şey bulamıyorum, yazamıyorum.. Bu tribe kaçıncıya giriyorum bilmiyorum ama takvime bakınca görüyorum, hakkaten yazamıyorum.....

Alt 12-04-2007, 05:14 PM   #2

Standart Ce: Nikotin Yetmez Benzini Bas

paylaşım için teşekkurler .. guzeldı

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Nikotin Yetmez Benzini Bas konusunu görüntülemektesiniz.Nikotin Yetmez Benzini Bas "Kendime anlatması uzun işler seçtim" diye bir yere not almışım.. Ne demek istedim diye düşündüm günlerce.. ...

Nikotin Yetmez Benzini Bas konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sigaradaki Nikotin Oranı Arttı ProOf Sağlık - Yaşam 0 11-23-2007 10:05 PM
akıl yetmez bu sorulara C-Ronaldo Komik Şeyler 3 11-23-2007 07:42 PM
Kolay dağıttın ama toplamaya gücün yetmez... shempatiq Aşk & Sevgi 0 11-19-2007 11:01 PM
Sevgi Yetmez. NuKeBoY Aşk & Sevgi 1 02-08-2007 10:44 AM
En zararlı sigara hangisi?? İşte nikotin oranları 10ur Gereksiz Mesajlar 14 01-10-2006 03:00 PM

Saat: 03:21 PM

c="http://s32.sitemeter.com/meter.asp?site=s32webhatti" alt="Site Mete