Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Nikotin Yetmez Benzini Bas konusunu görüntülemektesiniz.Nikotin Yetmez Benzini Bas "Kendime anlatması uzun işler seçtim" diye bir yere not almışım.. Ne demek istedim diye düşündüm günlerce.. ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Nikotin Yetmez Benzini Bas "Kendime anlatması uzun işler seçtim" diye bir yere not almışım.. Ne demek istedim diye düşündüm günlerce.. Bi sonuç alamadım.. Unuttuğum yüzlerce cümleyi not almadığım için kendime kızdığım günler oldu hep.. Yersizmiş bugün anladım !... Bugün bi ara "Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu" cümlesi takıldı aklıma.. Yaşlılar kullanır ya hep. Yahu bizim zamanımız diye bir şey mi var. Öldün mü amca/teyze... Zaman yine senin zamanın ve böyle şeyler var... İçim daralıyor yine, gereksiz daralmalar... Nikotin yetmez, benzeni bas....... Yazacak bir şey bulamıyorum, yazamıyorum.. Bu tribe kaçıncıya giriyorum bilmiyorum ama takvime bakınca görüyorum, hakkaten yazamıyorum..... | |
| | #2 |
| paylaşım için teşekkurler .. guzeldı | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Nikotin Yetmez Benzini Bas konusunu görüntülemektesiniz.Nikotin Yetmez Benzini Bas "Kendime anlatması uzun işler seçtim" diye bir yere not almışım.. Ne demek istedim diye düşündüm günlerce.. ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sigaradaki Nikotin Oranı Arttı | ProOf | Sağlık - Yaşam | 0 | 11-23-2007 10:05 PM |
| akıl yetmez bu sorulara | C-Ronaldo | Komik Şeyler | 3 | 11-23-2007 07:42 PM |
| Kolay dağıttın ama toplamaya gücün yetmez... | shempatiq | Aşk & Sevgi | 0 | 11-19-2007 11:01 PM |
| Sevgi Yetmez. | NuKeBoY | Aşk & Sevgi | 1 | 02-08-2007 10:44 AM |
| En zararlı sigara hangisi?? İşte nikotin oranları | 10ur | Gereksiz Mesajlar | 14 | 01-10-2006 03:00 PM |