Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

peki neden gidilmez

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan peki neden gidilmez konusunu görüntülemektesiniz.Kal sevgini de al gidiyorum ben sen hoşçakal , bu günleri yarınları var gidiyorum ben sen hoşça ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah peki neden gidilmez

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

peki neden gidilmez

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-03-2007, 04:01 PM  
Arrow peki neden gidilmez

Kal sevgini de al gidiyorum ben sen hoşçakal , bu günleri yarınları var gidiyorum ben sen hoşça kal’’Levent YÜKSEL
Diyebilseydik acaba neler değişirdi hayatımızda. Gidebilseydik arkamıza bakmadan sadece kendimiz için kimseyi düşünmeden; Ana ,baba, evlat ,konu komşu arkadaş ne der demeden,
sonunu bile düşünmeden,iyiyi kötüyü unutup sevgisizce nefretsizce ve sessizce çekip gitsek uzaklara kimsesizliye yalnızlığa mutlu olurmuyduk dersiniz,hayır olamazdık.
Bir coğumuz düşünmüşüzdür böylesine gitmeyi .peki neden gidilmez , yada gidilse de dönülür,nedir vazgeçemediğimiz…Bağlılık mı alışkanlık mı yoksa farkına bile varmadığımız sevda mı bizi alıkoyan.Sebep ne olursa olsun bir gerçektir ki öyle kolay gidilmez gidilemez…

Seçenekler

peki neden gidilmez

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan peki neden gidilmez konusunu görüntülemektesiniz.Kal sevgini de al gidiyorum ben sen hoşçakal , bu günleri yarınları var gidiyorum ben sen hoşça ...

peki neden gidilmez konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
> Peki anneniz? ReAlWaN Komik Fıkralar 3 12-05-2007 12:55 AM
> peki şimdi... ReAlWaN Güzel Sözler 0 11-25-2007 01:53 PM
Aşk ki, gidilmez bir ülkedir breakerturk Aşk & Sevgi 2 06-25-2007 09:05 AM
Peki Erkekler Sevdiğini Neden Söylemezler Rick Gereksiz Mesajlar 55 08-06-2006 07:08 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:51 AM .