Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan dikilen yüz döndü günese dogru konusunu görüntülemektesiniz.dikilen yüz döndü günese dogru gözlerim ile, toz dolusu kupkuru uzayimin orta yerinde bir ses ilisti benim saskinligima … ses, ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| dikilen yüz döndü günese dogru gözlerim ile, toz dolusu kupkuru uzayimin orta yerinde bir ses ilisti benim saskinligima … ses, kuyularimdan dogru geldi sessizligimin bu, mevcudiyeti hissetti adimlarimda benim hiçbir sey duymadi, hiçbir sey anlamadi yüksek bir çoraklik disinda, sagir edici sesi sükunetimin … onun yankisi, solunmus benim satirlarimda öyle ki, cesaret edebilmis olmazdim kederlenmeye esinti gibi onun meltemi sakinligimin kükreyisleri sessizligi ve ben hala hayretler içindeyim hayret ediyorum hala ona benim sessizligimin sesini duyarken … alıntı | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan dikilen yüz döndü günese dogru konusunu görüntülemektesiniz.dikilen yüz döndü günese dogru gözlerim ile, toz dolusu kupkuru uzayimin orta yerinde bir ses ilisti benim saskinligima … ses, ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > Dogru beslen hemen zayıfla | ReAlWaN | Estetik Ve Diyet | 2 | 12-13-2007 03:47 PM |
| > Kemiklerinizi Dogru Besleyin... | ReAlWaN | Sağlık - Yaşam | 0 | 11-24-2007 11:04 PM |
| Dogru Makyajin Incelikleri... | ProOf | Makyaj, Saç Ve Cilt Bakım | 0 | 11-19-2007 10:10 PM |
| ...:::| Ve Sezgin döndü|:::... | HoLyWar | Galatasaray | 0 | 11-19-2007 11:22 AM |