Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Çocuk

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Çocuk konusunu görüntülemektesiniz.Şimdi seni bıraktığım yerdeyim. Giderken ağlıyordun, ne olur hatırla. Hatırlaman lazım, yoksa ben ne yaparım? İki sene önce işte tam ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Çocuk

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Çocuk

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-03-2007, 12:14 PM  
Standart Çocuk

Şimdi seni bıraktığım yerdeyim. Giderken ağlıyordun, ne olur hatırla. Hatırlaman lazım, yoksa ben ne yaparım?
İki sene önce işte tam burada, loş bir gaz lambası ışığında yüzünü boyayan kız, sen değil miydin sahi o?
Doğmamış çocuklarımın anası gibi bir hâlin kalmış aklımda; zaten hiç sevmemiştin onları, ne olur sen de anımsa.
Çocuğum olursa, demiştin; adını Duru koy, demiştim. Bir soyadın ikiye bölündüğü anlardan biriydi sanırım, takvimleri atma.
Çocuğun olmuş sevgilim, bir ana kucağı koynunda. Oysa sen değil miydin beni emziren körpe kız soluğunla?
Bir gün gelir saçlarını okşarım kızının. Çünkü ben çocuk hâlimizle bir oyuncağı paylaşırken senin gözlerine bakmaktaydım.
Benim çocuğum olabilirdi kucağındaki. Zira bir aşkın yolda kıyısından koparılmış hâliyle kaderler değişebiliyor. Biz yapamadık, geç kaldım sana, bağışla.
Karşı yola geçerken anasının elinden tutan isimsiz çocuk! Bil ki seni bile öyle şefkatle tutmadı o eller…

Alt 12-03-2007, 02:14 PM  
Standart Ce: Çocuk

paylasim icin saol

Etiketler:

Seçenekler

Çocuk

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Çocuk konusunu görüntülemektesiniz.Şimdi seni bıraktığım yerdeyim. Giderken ağlıyordun, ne olur hatırla. Hatırlaman lazım, yoksa ben ne yaparım? İki sene önce işte tam ...

Çocuk konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İçimizdeki Çocuk Ve Çocuk olmak Büyümeye sevinirken ... ProOf Resim Galerisi 11 06-27-2008 12:09 AM
O Çocuk Kyren Şiirler 0 12-02-2007 10:29 PM
Çocuk Bakıcıları HoLyWar Anne Ve Çocuk 0 11-25-2007 03:42 PM
saf çocuk \\marjory\\ Komik Fıkralar 28 10-22-2007 04:02 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:03 AM .