Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Okul Yılları Resimlerinizi Bulalım konusunu görüntülemektesiniz.Şimdi öncelikle aşağıdaki linke tıklıyoruz Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] ve aşağıdaki adımları uygula kendine ait o dönemin resmini ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Şimdi öncelikle aşağıdaki linke tıklıyoruz Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ve aşağıdaki adımları uygula kendine ait o dönemin resmini buluyorsun 1. adım Turkey seçiyorsunuz. 2. adım a) okulun adını giriyorsunuz; (Türkçe olarak yazın) (Örn. İstanbul Üniversitesi ya da Atatürk Lisesi gibi) b) Ülke ismini giriyorsunuz; (Örn. Türkiye) c) Şehir ismini giriyorsunuz; (Örn. Bolu) d) Adınızı giriyorsunuz e) Soyadınızı giriyorsunuz f) mezun olduğunuz seneyi seçiyorsunuz. "go" tuşuna basıyorsunuz. 10 saniye içinde size ait bir okul fotoğrafı olup olmadığını araştırıyor. Ve varsa kesinlikle buluyor.... | |
| | #2 |
| işe yaramadı | |
| | #3 |
| paylaşım için saol ama malesef olmadı ![]() | |
| | #4 |
| arkdaşım heralde bu evrimleşmemiş halimizi buldu yani maymun halimizi | |
| | #5 |
| pylşm için saol........ | |
| | #6 |
| jok jomik yha maymun mu hehehehe paylasım icn sağol | |
| | #7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ; )![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | #8 |
çok değişmişim ya bugüne kadar ![]() | |
| | #9 |
| olmadı ne yazıkki | |
| | #10 |
| yaa yanımdaKi hayrETtin daha Dün gördüm , nasıl değişmiş yaa ilkokuldaki halinden esEr yok yaa . bende kıllanmışsım birAz Sanki .. süpErdi kanka yaa ![]() | |
| | #11 |
| ortadaki benim galiba, amma kıllıymışım ya ![]() | |
| | #12 |
| sağol bae girmeyim | |
| | #13 |
| benim bıyığımı kestiğim için çok uzadığı günün fotoğrafını çekmiş | |
| | #14 |
| sağol paylaşım için | |
| | #15 |
| çok güzel çıkmışıızz yaaw. yalnızo dönemler bayağı kıllıymışım beaa.. .. | |
| | #16 |
ne değişmişim bea ![]() | |
| | #17 |
| hahahaha hiç komikl değil | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Okul Yılları Resimlerinizi Bulalım konusunu görüntülemektesiniz.Şimdi öncelikle aşağıdaki linke tıklıyoruz Linkler sadece üyelere.... Üye ol ] ve aşağıdaki adımları uygula kendine ait o dönemin resmini ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Atatürk'ün Okul Yılları | Rick | Türkiye ve Ulu Önder Atatürk | 6 | 05-03-2008 11:44 PM |
| > Beraber bulalım | ReAlWaN | Şiirler | 1 | 04-04-2008 08:47 PM |
| Ahhh Okul yılları | hercaim_ | Komik Şeyler | 9 | 08-15-2007 01:46 PM |
| biras kız msnleri bulalım yaw(kız ark.lar kızmas isallh) | tatanka | MSN ve Live Messenger | 213 | 06-16-2007 11:42 AM |
| Bunlar Resmen soyguncular,okul okul değil rüşvet merkezi | engüzelaskzorolandır | Genel Sohbet | 1 | 10-02-2006 08:44 PM |