Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > sana benzediği için konusunu görüntülemektesiniz.hangi ülkenin dili buzlu çoğrafyalarını inkar ederki ben sana olan sevgimin gerçekliğini inkar edeyim aşkın rengi yoktur ama tadı vardır ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| hangi ülkenin dili buzlu çoğrafyalarını inkar ederki ben sana olan sevgimin gerçekliğini inkar edeyim aşkın rengi yoktur ama tadı vardır muhakkak ben taraftar değilim aşkın rengini bulmaya sadece tadında yaşamayı bilirim. aşk sana benzediği için güzeldir sense doğuşuma gebe olduğun için. aşk statikleştiği için ölür sense bana benzediğin için... benzeme bana ben bugün varım yarın yokum oysa sen ütopyasında kalacaksın tanrıçaların biliyorsun tanrılarda savaşır ütopyalarına yakışık almak için ama sen savaşmayacaksın çünkü savaşılacak ütopyasın sen ve ben şavkına düşeceğim yüzünün hükmün boynumdan ince kara zincirlerinde paslanacağım cehennemini seçmiyorum zaten yangınların şavkına düşmüş yüreğim eğer cehennem dediğin yer yangınsa sadece hükmünü mühürleyip yüreğime sana uzanan azaplarda dirileceğim ve ben dili rengi tadı ne olursa olsun sana benzediği için seveceğim aşkı | |
| Seçenekler | |
| |
Aşk & Sevgi kategorisinde ve Şiirler forumunda bulunan > sana benzediği için konusunu görüntülemektesiniz.hangi ülkenin dili buzlu çoğrafyalarını inkar ederki ben sana olan sevgimin gerçekliğini inkar edeyim aşkın rengi yoktur ama tadı vardır ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| > sağır sana zillerim,kapılarım sana kör... | ReAlWaN | Şiirler | 0 | 12-02-2007 08:27 PM |
| > seni sevmek için sana ihtiyacım yok | ReAlWaN | Şiirler | 1 | 12-02-2007 07:00 PM |
| atamız için kim ne demiş öğrenmek için tıklayın | barekko | Türkiye ve Ulu Önder Atatürk | 3 | 09-07-2007 08:23 PM |
| Onun için simdi ilk defa beni sevmek hakkini sana taniyorum | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 07-21-2007 11:19 AM |