Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Vah Garİbanlar konusunu görüntülemektesiniz.Kızılay?ın muhtaç durumdaki öğrencilere verdiği burstan, 2 milyar lira maaşlı Denizli Babadağ Belediye Başkanının kızı ile başkan vekilinin yeğeninin de ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Kızılay?ın muhtaç durumdaki öğrencilere verdiği burstan, 2 milyar lira maaşlı Denizli Babadağ Belediye Başkanının kızı ile başkan vekilinin yeğeninin de yararlandığı ortaya çıktı. Denizli?nin Babadağ İlçesi Belediye Başkanı AKP? li Ali Helvacı ile, Belediye Başkan vekili Ahmet Akbaş?ın yeğeni Özgen Akbaş?ın Türkiye Kızılay Derneği?nin fakir öğrencilere verdiği burstan yararlandığı öğrenildi. 2 milyar lira maaş alan Babadağ Belediye Başkanı Ali helvacı, kızının üç ayda bir verilen 69 milyon liralık burstan yararlandığını doğrularken, ?Kızım Devlet Parasız Yatılı sınavlarında başarılı olmuş. Milli Eğitim de kazananları Kızılay?a bildirmiş. Ankara?dan para gönderildi. Ben de imzalayıp teslim aldım? dedi. Parayı kızının şevki kırılmasın diye aldığını öne süren Ali Helvacı, ?Çok şükür ihtiyacım yok. Fukaranın malına göz dikmem? diye konuştu. ?Haberim olsaydı engellerdim? Diğer bursu alan Özgen?in amcası Babadağ Belediye Başkan vekili Ahmet Akbaş ise yeğenine verilen burstan haberinin olmadığını belirtti. Babadağ, ?Bu burs işinden haberim olsaydı engellerdim. Kızılay muhtaçlara yardım etmeli? dedi. Devlet Parasız Yatılılık sınavlarına muhtaç durumdaki öğrenciler katılıyor. Sınava girecek öğrencileri ise okul yöneticileri belirliyor. Betül ile Özgen?in sınava girip başarılı olduğu ve Kızılay?dan burs kazandığı öğrenildi. | |
| | #2 |
| kızılay daki yöneticilerin de iyice araştırması lazım,yardımlarını kime vereceğini,yoksa yetim hakkını yiyenlerin günahına ortak olur.bunca fakir,fukara varken...yuh bee ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Vah Garİbanlar konusunu görüntülemektesiniz.Kızılay?ın muhtaç durumdaki öğrencilere verdiği burstan, 2 milyar lira maaşlı Denizli Babadağ Belediye Başkanının kızı ile başkan vekilinin yeğeninin de ...