Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

İçimde bir boşluk var şimdi

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan İçimde bir boşluk var şimdi konusunu görüntülemektesiniz.İçimde bir boşluk var şimdi. Senin gittiğin o günden beri yerine koyamadığım bir boşluk. Senden sonra hayatıma kim girerse girsin ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah İçimde bir boşluk var şimdi

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-02-2007, 07:51 PM  
Arrow İçimde bir boşluk var şimdi

İçimde bir boşluk var şimdi. Senin gittiğin o günden beri yerine koyamadığım bir boşluk. Senden sonra hayatıma kim girerse girsin yeri asla doldurulamayacak bir boşluk…
Sen giderken ardından öylece bakakalmıştım. Zaten bakmaktan başka ne yapılabilirdi bu durumda. İçimden tüm bu olanların bir şaka olduğuna inanmak geliyordu, ya da son defa sarılıp sana beni bırakma demek. Ama yapamadım. Belki her şey için çok geç kalmıştım. Her şey beklide çoktan bitmişti. Ve biz şimdi biten sevdanın ardından küllerinin yeniden doğmasını bekliyoruz. Ve belkide hiç gelmeyecek olan aşkımızı ümitle bekliyoruz.

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan İçimde bir boşluk var şimdi konusunu görüntülemektesiniz.İçimde bir boşluk var şimdi. Senin gittiğin o günden beri yerine koyamadığım bir boşluk. Senden sonra hayatıma kim girerse girsin ...

İçimde bir boşluk var şimdi konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İçimde Bir Can Kyren Şiirler 1 04-02-2008 05:09 PM
İçimde Fırtına ... Kyren Aşk & Sevgi 0 11-07-2007 09:02 AM
boşluk munezz Aşk Hikayeleri 0 08-11-2007 04:42 PM
..boşluk doldurmaca sicakveneseli Gereksiz Mesajlar 147 04-10-2007 09:08 PM
Unakıtan: Fiş konusunda bir boşluk katiyen söz konusu değil RocKmaNia Ekonomi 0 11-21-2006 02:34 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:04 AM .