Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Birini özlüyorum tarifi yapılmaz

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Birini özlüyorum tarifi yapılmaz konusunu görüntülemektesiniz.Ağır ağır hareket eden adımlar .Bilinmezliğe sürüklenen yaşam ve yarına bozuk bir fenerle ışık tuttuğum umutlar. Özlemle yoğrulur kalp, sonsuzluğa ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Birini özlüyorum tarifi yapılmaz

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 12-02-2007, 07:49 PM  
Arrow Birini özlüyorum tarifi yapılmaz

Ağır ağır hareket eden adımlar .Bilinmezliğe sürüklenen yaşam ve yarına bozuk bir fenerle ışık tuttuğum umutlar. Özlemle yoğrulur kalp, sonsuzluğa ulaşmak için çabalayan günüller .... Birini özlüyorum tarifi yapılmaz .Geceler sırdaşım oluyor bilmediğim birene olan özlemimle sürükleniyor koskoca karanlık.Özlem neydi kime duyulur nedir ve böyle binlerece kafamı karıştıran sorular.Özlem ne ola ki . Bir sevgilinin maşuku için binbir çileyle çektiği ızdıraplar mı? yoksa kendisini çöllere vurup leylasını arıyan mecnunun bağrında yanan aaşk mı? yok yok bu böyle olmaz . Her geçen ay bir önce ki ayı özlüyor .Toprak yağmuru , güller bülbülü ,yollar yolcuyu ,gece gündüzü özlüyor .Ve bir de bu kalp birini özlüyor . hiç bilmediğim tuhaf bir duygu var çarpan kalbimde . vuslata özlem ,sevdaya özlem ,güzelliklere özlem ve öze özlem .. haykırmak geliyor içimden bir türlü haykıramıyorum .kabuslar bölüyor uykularımı .geceler nöbet tutuyor odamda ,loş bir ışık ziyarete geliyor . özlem vardır ebede ,özlem vardır hiç bilmediğin birine ama yine tükenmeyen bir boşluk sarıyor insanı

alıntıdır

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Birini özlüyorum tarifi yapılmaz konusunu görüntülemektesiniz.Ağır ağır hareket eden adımlar .Bilinmezliğe sürüklenen yaşam ve yarına bozuk bir fenerle ışık tuttuğum umutlar. Özlemle yoğrulur kalp, sonsuzluğa ...

Birini özlüyorum tarifi yapılmaz konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
> Bakışlarını Özlüyorum... ReAlWaN Şiirler 1 04-30-2008 07:52 PM
'Besinlere ilaç muamelesi yapılmaz' \\marjory\\ Sağlık - Yaşam 1 02-22-2008 06:07 PM
Özlüyorum breakerturk Aşk & Sevgi 0 11-29-2007 04:27 PM
Seni Özlüyorum Kyren Aşk & Sevgi 0 09-08-2007 12:19 PM
Özlüyorum NuKeBoY Aşk & Sevgi 1 04-11-2006 08:50 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:49 PM .