Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Seni öldüreli çok oldu !!! konusunu görüntülemektesiniz.umutsuzluğu ihraç eden bir çok ülkenin herhangi bir şehrinde bıraktım seni inzivaya çekilmiş bu hikayenin hüzü...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: seni öldüreli çok oldu, seni öldüreli çok oldu şimdi bendende betersin, umutsuzluğu ihraç eden |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Seni öldüreli çok oldu !!! konusunu görüntülemektesiniz.umutsuzluğu ihraç eden bir çok ülkenin herhangi bir şehrinde bıraktım seni inzivaya çekilmiş bu hikayenin hüzü...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Suç Oldu Seni Sevmelerim... | 3MRE23 | Resim Galerisi | 2 | 11-22-2007 02:34 PM |
| Ben seni öyle bir sevdim ki; Devrim oldu gözlerimde | \\marjory\\ | Aşk & Sevgi | 0 | 11-15-2007 10:11 AM |
| ben her şarkıoda seni söyledim...seni dinledim | ScumBAg | Aşk & Sevgi | 3 | 09-17-2007 10:20 AM |
| ♥ Suç Oldu Seni Sevmelerim ♥ | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 09-15-2007 10:11 PM |
| Su Ne Oldu?inek Içti.., inek ne oldu?? dağa kaçtı..... | DeniZ_KıZı | Gereksiz Mesajlar | 197 | 05-14-2007 06:20 PM |