Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Balık Sevgilim Balık

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Balık konusunu görüntülemektesiniz.Bu ilişki uzay ve zaman kavramını reddeden ruhların buluşmasıdır. Kısacası öteki Balık ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Balık

Maşaallah Ben Balık Sevgilim Balık

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Balık Sevgilim Balık

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:48 PM  
Standart Ben Balık Sevgilim Balık

Bu ilişki uzay ve zaman kavramını reddeden ruhların buluşmasıdır. Kısacası öteki Balık ile olan beraberliğiniz spiritüel bir olay olacaktır. İkinizde yaratıcısınız, hayal gücünüz geniş ve dünyaya yaklaşımınız manevi yönden çok zengin. Gelişmiş sezgi ve içgüdülerinizle başkalarının duygularını anlar ve özen gösterirsiniz. Sadece bu özelliğiniz bile sizi hayat boyu bir arada tutabilir.

İlişkinizde ki zorluk maddi dünyadan kaynaklanır. İkiniz de para kazanmanın önemsiz olduğunu düşünürsünüz. Hiç olmazsa biriniz hayırsever birini bulmalı ki çocuklarınızın geçimini sağlasın. İkiniz de pratik ve gerçekçi değilsiniz. Balık burcu sis ve gazları yöneten Neptün tarafından yönetilmektedir. Bu yüzden gerçeklerle yüzleşmekten kaçınırsınız. Birinizin bile doğum haritasında toprak burçları varsa beraberliğinize gerçekçilik getirecektir.

Düzen ve kurallar sizlere göre değildir. Programsız, serbest bir akışa sahip hayatınız var. Sizin gibi yaratıcı insanlar normal mesai ile çalışamazlar.

Modern hayatın hızı ikinizi de yıpratır. Suya yakın yerlerde dinlenip yenilebilirsiniz. Aynı şekilde evde huzur ve uyum aradığınız için birbirinizin yalnız kalma isteğine anlayış gösterirsiniz. İkinizde hayır kurumları aracılığı ile başkalarına karşılıksız yardım eder, gönüllü işler yaparsınız. Birlikte vakit geçirmek sizlere çok zevk verir.

Yatakta gerçek olabileceğine inanamadığınız tutkulara erişebilirsiniz. İçgüdülerinizle karşınızdaki kişinin ne hissettiğini bilirsiniz. Sizin için seks, spiritüel yoğunlukta iki ruhun buluşmasıdır.

Biraz gerçekçilik ve pratiklik katıldığında rüya gibi bir ilişki olacaktır. Hayat nehrinde birlikte yüzen iki balığın sihirli bir karışımı olacaktır.

Alt 11-30-2007, 04:33 PM  
Standart Ce: Ben Balık Sevgilim Balık

Ben Ve EŞİm Balik %60 Tutuyor...

Alt 12-02-2007, 05:36 PM  

saol pylşm için

Alt 12-18-2007, 12:58 PM  

olabilir denemek lazım

Alt 12-26-2007, 08:24 PM  

ben balık eşimde balık %100 tutuyor

Alt 12-30-2007, 09:36 PM  

biz 15 yıl oldu tutturalı balık&balık

Alt 03-21-2008, 02:45 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim Balık

paylaşım için teşşekürler...

Alt 04-05-2008, 09:58 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim Balık

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Etiketler: , ,

Seçenekler

Ben Balık Sevgilim Balık

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Balık konusunu görüntülemektesiniz.Bu ilişki uzay ve zaman kavramını reddeden ruhların buluşmasıdır. Kısacası öteki Balık ...

Ben Balık Sevgilim Balık konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Yay Sevgilim Balık HoLyWar Yay 3 05-04-2008 08:31 AM
Ben Balık Sevgilim Yay HoLyWar Balık 2 04-05-2008 09:55 PM
Ben Balık Sevgilim Koç HoLyWar Balık 2 04-05-2008 09:54 PM
Ben Oğlak Sevgilim Balık HoLyWar Oğlak 3 04-05-2008 12:35 PM
Ben Koç Sevgilim Balık HoLyWar Koç 1 03-16-2008 01:15 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:57 AM .