Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Balık Sevgilim Oğlak

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Oğlak konusunu görüntülemektesiniz.Bu ilişki Oğlak burcunun hırsı ile Balık burcunun hayal gücünün göz alıcı bir karışımı olacaktır. Oğlak sevgiliniz finans ve kariyerle ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Balık

Maşaallah Ben Balık Sevgilim Oğlak

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Balık Sevgilim Oğlak

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:47 PM  
Standart Ben Balık Sevgilim Oğlak

Bu ilişki Oğlak burcunun hırsı ile Balık burcunun hayal gücünün göz alıcı bir karışımı olacaktır. Oğlak sevgiliniz finans ve kariyerle ilgili müthiş tavsiyelerde bulunacak, başarılı olmanız için size destek olacaktır. Oğlak burcunun pratik ve kararlı tutumundan sizde faydalanacaksınız.

Oğlak insanının mizah gücü sayesinde beraberliğiniz eğlenceli olacaktır. İkinizde aile ve ev hayatından zevk alırsınız. Oğlak burcu iyi kazancı ile ikinizi geçindiren taraf olacaktır.

Oğlak burcunun sevdiğinizden emin olmadığınız özelliği ise onun maddesel dünyaya verdiği önemdir. Onun için sosyal statü çok önemlidir, iyi bir çevreye ait olmak ister. Bu yüzden de giyiminin, arabasının, evinin bu çevreye uygun olmasını ister. Balık burcu ise bu tip şeylere önem vermez. Komşuları ile yarışmanın anlamsız olduğunu düşünür. Balık için manevi değerler daha önemlidir. Aranızda ki bu fark, ilginç sahnelere sebep olacaktır.

Oğlak burcunun toprak özelliği ile sizin su özelliğiniz bir arada verimli bir ilişki yaratacaktır. Beraberliğiniz "ilgi" ve "özen" ile özetlenebilir. Yatakta da her şey mükemmel olacaktır. Oğlak bu konuda yavaş ve düşünceli davranır. Sizin yaratıcı stiliniz ve ilişkinize olan derin bağlılığınıza hayran kalacaktır.

Bir keçi ile bir balık mutlu olabilir mi? Kesinlikle evet!

Alt 12-19-2007, 01:13 PM  
Standart Ce: Ben Balık Sevgilim Oğlak

insallah yeni basliyorum ben bir balik oglakla nasil olacak bilmem her defasinda inatciligini bana soyluyor

Alt 03-21-2008, 02:45 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim Oğlak

paylaşım için teşşekürler...

Alt 04-05-2008, 09:56 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim Oğlak

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Ben Balık Sevgilim Oğlak

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Oğlak konusunu görüntülemektesiniz.Bu ilişki Oğlak burcunun hırsı ile Balık burcunun hayal gücünün göz alıcı bir karışımı olacaktır. Oğlak sevgiliniz finans ve kariyerle ...

Ben Balık Sevgilim Oğlak konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Oğlak Sevgilim Oğlak HoLyWar Oğlak 5 06-11-2008 04:56 PM
Ben Yay Sevgilim Oğlak HoLyWar Yay 8 05-04-2008 08:31 AM
Ben Koç Sevgilim Oğlak HoLyWar Koç 1 04-22-2008 10:08 AM
Ben Oğlak Sevgilim Balık HoLyWar Oğlak 3 04-05-2008 12:35 PM
Ben Oğlak Sevgilim Yay HoLyWar Oğlak 4 04-05-2008 12:32 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 PM .