Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Balık Sevgilim İkizler

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim İkizler konusunu görüntülemektesiniz.Siz su elementisiniz, İkizler ise hava. Bu ikisinin karışımı canlı bir ilişki yaracaktır ama önce aşkınızı bitirmeyecek bazı konuları halletmeniz ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Balık

Maşaallah Ben Balık Sevgilim İkizler

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:45 PM  
Standart Ben Balık Sevgilim İkizler

Siz su elementisiniz, İkizler ise hava. Bu ikisinin karışımı canlı bir ilişki yaracaktır ama önce aşkınızı bitirmeyecek bazı konuları halletmeniz gerekiyor. Bu çift Astrolojik olarak klasik anlamda uyumlu sayılmaz.

İkizler burcunun canlı sohbetlere, harekete ve değişikliğe ihtiyacı vardır. Evde oturmayı sevmediğinden arkadaşları ile sinemaya, tiyatroya, yeni sergilere ya da internet kafelere gitmeye bayılır. Evde olduğu zamanlarda ise binlerce dergi ve kitaplarından birini okuyordur. Balık burcu olarak onun bu hareketliliği ve kalabalık arkadaşları sizi yorar. İkizler, hafta sonu evde oturma sebebinizi anlıyorsa (mesela yeni senaryonuz, seramikleriniz ya da resimleriniz üzerinde çalışmak istiyorsunuz) sizin onu yalnız bırakmanıza bozulmayacak ve her şey yolunda gidecektir.

Bir sorun olduğu zaman, İkizler onu analiz ederek, Balık ise sezgilerini kullanarak çözmeye çalışır. Her şey göründüğü kadar basit değildir, ona görüntünün altında yatan gerçekleri ispatlamaya kalkışmayın zamanla kendisi şahit olacaktır.

Bu, sizi canlandıracak bir ilişki olacaktır. İkizler size hiçbir zaman görmediğiniz bir dünya getirecektir. İkinizde değişken burç olduğunuz için değişiklere kolay adapte olabilirsiniz.

Yatakta ise İkizler konuşkan olmanızı isteyecektir. Siz ise onun derin duygularını ortaya çıkarmasına yardımcı olursunuz. Ona her şeyin sadece yüzeyde görünenden ibaret olmadığını öğretebilirsiniz.

Bu beraberlik heyecan, yaratıcılık, yeni fikirler, yeni arkadaşlar ve gezilecek yerlerle dolu olacaktır. Denemeye değer!

Alt 03-21-2008, 02:46 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim İkizler

paylaşım için teşşekürler...

Alt 03-25-2008, 07:35 PM  

benim basimda bi ikizler belası var malesef bende balık ım

Alt 04-05-2008, 09:51 PM  

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Etiketler: , , , , ,

Seçenekler

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim İkizler konusunu görüntülemektesiniz.Siz su elementisiniz, İkizler ise hava. Bu ikisinin karışımı canlı bir ilişki yaracaktır ama önce aşkınızı bitirmeyecek bazı konuları halletmeniz ...

Ben Balık Sevgilim İkizler konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben İkizler Sevgilim Yay HoLyWar İkizler 2 05-05-2008 06:14 PM
Ben Koç Sevgilim İkizler HoLyWar Koç 1 04-22-2008 10:09 AM
Ben İkizler Sevgilim Koç HoLyWar İkizler 1 04-05-2008 09:40 PM
Ben İkizler Sevgilim İkizler HoLyWar İkizler 1 04-05-2008 09:36 PM
Ben İkizler Sevgilim Balık HoLyWar İkizler 1 04-05-2008 09:35 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:08 AM .