Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Balık Sevgilim Boğa

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Boğa konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Balık eğer bir Boğa burcuna aşık oldunuz ise çok şanslısınız. Boğa insanı duyarlı, pratik, yatakta ise harikadır. Sizin ilgili, ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Balık

Maşaallah Ben Balık Sevgilim Boğa

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Balık Sevgilim Boğa

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:45 PM  
Standart Ben Balık Sevgilim Boğa

Sevgili Balık eğer bir Boğa burcuna aşık oldunuz ise çok şanslısınız. Boğa insanı duyarlı, pratik, yatakta ise harikadır. Sizin ilgili, sıcak oluşunuza ve hayallerinize hayrandır. Ayrıca yardımseverliğinizden çok etkilenir.

Aranızdaki küçük sorun ise Boğa burcunun biraz maddeci olması, sizin ise hiç öyle olmamanızdır. Toprak elementi Boğa emeklerinin somut karşılığını almak ve tutmak ister. Balık burcu içinse en büyük zevk başkalarına yardım etmek ve yaratıcı olmaktır. Bu yüzden Boğa burcunun zengin olma, değerli şeyler biriktirme zevkini anlayamazsınız. Onun bu dürtüsü sayesinde gelecek için birikiminiz olacaktır. Balık ise bu tip konularla hiç ilgilenmez.

Balık burcu için seks bu dünyayı aşan manevi bir olaydır. Boğa burcu içinse bol bol yatakta vakit geçirmektir. Boğa çok tenseldir ve sizin gibi spiritüel bir olay yaşamaz. Sizin yaklaşımınız farklı olduğu için kafanız karışacaktır. Gene de Boğa burcunun sizi içten sevdiğine, gönül eğlendirmediğine inandığınız sürece ilişkiniz iyi gidecektir. Duygusuz seks sizin derin duygularınıza zarar verse de Boğa'nın yavaş hareketleri ve tüm duyularını kullanması sizi uyuşturacaktır. Onun sizi sahiplenmesi hoşunuza bile gidecektir. Elde etmek ve elinde tutmak Boğa'nın özelliğidir.

Boğa burcunun sadakatini, sağlam, güvenilir, sözünden dönmeyen özelliklerini her şeyin üzerinde tutabilirsiniz.

Alt 03-21-2008, 02:46 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim Boğa

paylaşım için teşşekürler...

Alt 04-05-2008, 09:54 PM  

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Alt 04-27-2008, 03:32 PM  

tesekkür

Alt 05-19-2008, 02:29 PM  

tşşkkrler ben balık burcuyum sewgilim boğa enteresan bi ikiliyiz

Etiketler: , , , , ,

Seçenekler

Ben Balık Sevgilim Boğa

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Boğa konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Balık eğer bir Boğa burcuna aşık oldunuz ise çok şanslısınız. Boğa insanı duyarlı, pratik, yatakta ise harikadır. Sizin ilgili, ...

Ben Balık Sevgilim Boğa konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Koç Sevgilim Boğa HoLyWar Koç 5 04-22-2008 10:07 AM
Ben Boğa Sevgilim Balık HoLyWar Boğa 2 04-05-2008 12:29 PM
Ben Boğa Sevgilim Yay HoLyWar Boğa 2 04-05-2008 12:27 PM
Ben Boğa Sevgilim Koç HoLyWar Boğa 2 04-05-2008 12:26 PM
Ben Boğa Sevgilim Boğa HoLyWar Boğa 3 03-17-2008 09:59 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:51 AM .