Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Balık Sevgilim Koç

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Koç konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Balık, Koç sevgiliniz lider olmak isteyecektir bu da sizin için problem değildir. Siz onun cesur ve güvenli tutumunu beğenirsiniz. ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Balık

Maşaallah Ben Balık Sevgilim Koç

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Balık Sevgilim Koç

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:44 PM  
Standart Ben Balık Sevgilim Koç

Sevgili Balık, Koç sevgiliniz lider olmak isteyecektir bu da sizin için problem değildir. Siz onun cesur ve güvenli tutumunu beğenirsiniz. Koç insanı sizin hassasiyetinizi ve hayal gücünüzü beğenmektedir.

Astrolojik olarak klasik anlamda uyumlu değilsiniz. Bu Balık burcunun su, Koç burcunun ise ateş elementi taşımasından kaynaklanıyor. Kural olarak su ateşi söndürür. Koç burcunun kendine dönük, aceleci, dikkatsiz ve cüretkar olduğunu fark edeceksiniz. Koç hayatın derin anlamını düşünmek ya da düşünerek hareket etmek için yaratılmamıştır, bu da sizi sinirlendirebilir.

Siz Koç insanının planlı hareket etmesini, o ise sizin endişelenmemenizi isteyecektir. Sizden daha gerçekçi olduğu için de sizi gerçeklerle yüzleştirecektir. Koç'un düşüncesiz konuşmaları, duygularınızı incitecektir. Koç burcunun sizin duygularınızı anlamaya ve diplomasiye zamanı yoktur bu da hassas Balık için sorun olacaktır.

Yatakta Koç burcu heyecanlı ve hünerli bir sevgilidir. Seks sizin için aşkınızın kutsal bir ifadesidir, Koç içinse bir eğlencedir. Bu fark sizi mutsuz yapacaktır. Koç burcu maymun iştahlıdır, daldan dala konmaya başlarsa ilişkiniz bitecektir. Yeni duygular ve deneyler maceracı Koç'u cezbeder. Siz hayal gücünüz ve oyunculuğunuzla onu büyüleyebilirsiniz.

Bütün bu zorlukları aşabilirseniz beraberliğiniz mutlu olacaktır. Onun yeni fikirlerini ve hevesli oluşunu beğenirsiniz, O da sizin ilgili, sempatik oluşunuza bayılacaktır.

Alt 03-21-2008, 02:46 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim Koç

paylaşım için teşşekürler...

Alt 04-05-2008, 09:54 PM  
Standart Cevap: Ben Balık Sevgilim Koç

Linkler sadece üyelere.... Üye ol]

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Ben Balık Sevgilim Koç

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Balık forumunda bulunan Ben Balık Sevgilim Koç konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Balık, Koç sevgiliniz lider olmak isteyecektir bu da sizin için problem değildir. Siz onun cesur ve güvenli tutumunu beğenirsiniz. ...

Ben Balık Sevgilim Koç konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Kova Sevgilim Balık HoLyWar Kova 3 06-15-2008 08:11 PM
Ben Yay Sevgilim Balık HoLyWar Yay 3 05-04-2008 08:31 AM
Ben Başak Sevgilim Balık HoLyWar Başak 3 04-28-2008 02:41 PM
Ben Aslan Sevgilim Balık HoLyWar Aslan 1 03-18-2008 04:06 PM
Ben Koç Sevgilim Balık HoLyWar Koç 1 03-16-2008 01:15 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:18 AM .