Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Kova Sevgilim Yengeç

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Kova forumunda bulunan Ben Kova Sevgilim Yengeç konusunu görüntülemektesiniz.Duygusal su elementi Yengeç, akılcı, objektif, hava elementi Kova burcu ile gerçek aşkı bulabilir mi? Pek değ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Kova

Maşaallah Ben Kova Sevgilim Yengeç

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Kova Sevgilim Yengeç

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:41 PM  
Standart Ben Kova Sevgilim Yengeç

Duygusal su elementi Yengeç, akılcı, objektif, hava elementi Kova burcu ile gerçek aşkı bulabilir mi? Pek değil!

Yengeç burcunun evde oturma merakı sizi daraltacaktır. Çocukları ile geçirdiği zamandan sonra ailesine zaman ayırır. Siz ise kendinizi dışlanmış hissedersiniz. Onun ailesi ile birlikte geçireceğiniz bir pazar dahi sizi çıldırtabilir. Yengeç insanı, sizin neden aile bağlarına önem vermediğinizi, siz ise onun neden bu kadar geçmişine bağlı olduğunu sorgulayacaksınız.

Yengeç sürekli sizden ilgi bekler ama sizin buna zamanınız yoktur. Sizin burcunuz enerjisini bütün dünyaya yöneltmiştir. Eğer onu seviyorsanız gün boyu enerjinizi dışarı yöneltseniz de akşamları hassas sevgilinize zaman ayırmalısınız.

Yengeç burcu sadakati ile sizi onurlandıracak, sevecenliği ile sizi doyuracaktır. Size inanılmaz yemekler hazırlayacak, hala varolduğuna inanmadığınız, sıcak bir aile hayatı sağlayacaktır.

Sevgili Kova siz romantik Yengeç gibi hassas değilsiniz farkına varmadan onun duygularını incitebilirsiniz. İlişkinizin en zor yanlarından biri de evde oturmanız için size yalvarması olacaktır.

Bu beraberliğin sürmesini istiyorsanız, üzerinde çalışmalısınız. Duyarlı olduğunuz konular tamamen farklıdır ama isterseniz ilişkiniz sürebilir.

Alt 03-21-2008, 02:39 PM  
Standart Cevap: Ben Kova Sevgilim Yengeç

paylaşım için teşşekürler...

Alt 06-15-2008, 07:59 PM  
Standart Cevap: Ben Kova Sevgilim Yengeç

paylaşım için sağol

Etiketler: , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Ben Kova Sevgilim Yengeç

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Kova forumunda bulunan Ben Kova Sevgilim Yengeç konusunu görüntülemektesiniz.Duygusal su elementi Yengeç, akılcı, objektif, hava elementi Kova burcu ile gerçek aşkı bulabilir mi? Pek değ...

Ben Kova Sevgilim Yengeç konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Kova Sevgilim Koç HoLyWar Kova 2 06-15-2008 07:58 PM
Ben Koç Sevgilim Kova HoLyWar Koç 2 04-22-2008 10:07 AM
Ben Yay Sevgilim Kova HoLyWar Yay 5 04-22-2008 10:01 AM
Ben Yengeç Sevgilim Yengeç HoLyWar Yengeç 1 03-18-2008 03:48 PM
Ben Yengeç Sevgilim Kova HoLyWar Yengeç 1 03-18-2008 03:47 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:39 AM .