Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Kova Sevgilim Boğa

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Kova forumunda bulunan Ben Kova Sevgilim Boğa konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Boğa, Kova burcu ile anlaşmanız zor olacaktır. İkinizde sabit nitelik taşırsınız ve davranışlarınızı değiştirmezsiniz. Sadece inat bile bu ilişkiyi ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Kova

Maşaallah Ben Kova Sevgilim Boğa

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Kova Sevgilim Boğa

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:40 PM  
Standart Ben Kova Sevgilim Boğa

Sevgili Boğa, Kova burcu ile anlaşmanız zor olacaktır. İkinizde sabit nitelik taşırsınız ve davranışlarınızı değiştirmezsiniz. Sadece inat bile bu ilişkiyi bitirmeye yeter.

Siz sevgi gösterilerinden hoşlanmazsınız, Boğa burcunun ise buna ihtiyacı vardır. Dokunmaktan ve dokunulmaktan çok zevk alır. Boğa'nın seksüel içgüdüleri gelişmiştir, duyarlıdır ve rahatına düşkündür. Siz de seksten zevk alırsınız ama bu her şey demek değildir. En baştaki heyecanlar geçtikten sonra Boğa'nın sizden çok şey beklediğini hissedebilirsiniz. Boğa çok sahiplenicidir, bu da sizi sıkacaktır. Siz özgürlüğünüze çok düşkünsünüzdür.

Sizin projeleriniz, amaçlarınız, yapmak istediğiniz şeyler vardır. Boğa burcu sizin bu kadar dış dünyaya konsantre olmanızı anlayamaz. Boğa sizin ilginizi çekebilmek için son çare pasif direnişe geçecektir, bu da üzerinizde hissettiğiniz baskıyı artıracaktır.

Boğa burcunun güçlü, pratik, güvenilir, sağlam olması sizi başta çekti ise aynı özellikler sizi daha sonra sıkacaktır. Boğa ile hayatı sıkıcı bulacaksınız. Boğa burcu tutucudur, siz ise geleceğe dönüksünüz. Politik görüşlerinizde bile tamamen zıtsınız.

Boğa sevgiliniz sizin yeniliklere olan merakınızı ve sürekli kavramlarla uğraşmanızı hiç anlamaz. O sizin gibi zamanını analiz yaparak geçirmez. Boğa her türlü konforla donanmış evinde oturmayı sever, siz ise çıkıp dış dünyaya karışmak istersiniz.

Eğer Boğa burcunu seviyorsanız belli ki onu iyi özellikleri hoşunuza gidiyor. Karşılığında o da sizin bireyselliğinizi, açık görüşlerinizi, başkalarına yardım etme isteğinizi biliyor ve destekliyor olmalı. Kova burcunun bir insana değil ama tüm dünyaya ait olduğu söylenir. Sizin rolünüz, daha iyi bir toplum için lider olmak ve insanlara yol göstermektir. Eğer ilişkiniz hala devam ediyorsa siz az bulunan ve yıldızlara erişmenize yardımcı olan bir Boğa ile birliktesiniz demektir.

Alt 03-21-2008, 02:39 PM  
Standart Cevap: Ben Kova Sevgilim Boğa

paylaşım için teşşekürler...

Alt 04-23-2008, 07:49 PM  

teşekkürler

Alt 04-23-2008, 10:07 PM  

Paylaşım İçin Saol !

Alt 06-15-2008, 07:57 PM  

eline sağlık teşekkürler

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Ben Kova Sevgilim Boğa

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Kova forumunda bulunan Ben Kova Sevgilim Boğa konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Boğa, Kova burcu ile anlaşmanız zor olacaktır. İkinizde sabit nitelik taşırsınız ve davranışlarınızı değiştirmezsiniz. Sadece inat bile bu ilişkiyi ...

Ben Kova Sevgilim Boğa konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Kova Sevgilim Koç HoLyWar Kova 2 06-15-2008 07:58 PM
Ben Boğa Sevgilim Kova HoLyWar Boğa 3 05-04-2008 02:50 AM
Ben Koç Sevgilim Kova HoLyWar Koç 2 04-22-2008 10:07 AM
Ben Yay Sevgilim Kova HoLyWar Yay 5 04-22-2008 10:01 AM
Ben Aslan Sevgilim Kova HoLyWar Aslan 1 03-18-2008 04:06 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:46 PM .