Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Yay Sevgilim Oğlak

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Yay forumunda bulunan Ben Yay Sevgilim Oğlak konusunu görüntülemektesiniz.Yay burcu ve Oğlak burcu arka arkaya gelen burçlardır ve bu yüzden birbirlerine zıtlardır. Zıt olmanıza rağmen bu beraberlik güzel ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Yay

Maşaallah Ben Yay Sevgilim Oğlak

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Yay Sevgilim Oğlak

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:33 PM  
Standart Ben Yay Sevgilim Oğlak

Yay burcu ve Oğlak burcu arka arkaya gelen burçlardır ve bu yüzden birbirlerine zıtlardır. Zıt olmanıza rağmen bu beraberlik güzel olabilir. Oğlak burcu size işle ilgili akıllı fikirler verecek, gelecekle ilgili (özellikle finansal açıdan) planlar yapmanıza yardımcı olacak ve size sağlam bir zemin hazırlayacaktır. Siz de ona enerjiniz, iyimserliğiniz ve zekanızla mutluluk vereceksiniz.

Bu çift hayatın her kesiminden başarılı, eğitimli ve ilginç insanlarla bir araya gelecektir. Yay burcu da Oğlak burcu da yeni insanlarla tanışıp arkadaşlık etmekten zevk alır. Sizin entelektüel sohbetleriniz Oğlak insanının hoşuna gitse bile bir süre sonra siz tutucu Oğlak'tan sıkılabilirsiniz.

Aranızdaki sorun çok belirgindir. Yay burcunun uçarı, kaygısız tutumu Oğlak burcuna ters gelmektedir. Oğlak insanının büyük hedefleri vardır, planlıdır ve çok çalışır. Kendisini müthiş kariyerine adamış biri ile olmaya hazır mısınız? Sizin ise en sevdiğiniz şey öğrenmektir. Yazları ülkeleri dolaşarak, dinlenmek ve araştırmalar yapmak istersiniz. Oğlak sizinle sık sık ve uzun yolculuklara çıkamaz. Onun için seyahat ve macera öncelikli değildir, işinde ilerlemesine engel olabilir.

Oğlak burcunun sekste havaya girebilmesi için gevşemeye ihtiyacı vardır. Onu işindeki sorunlardan uzaklaştırabilmek için önce ona şarap ikram edin, güldürerek gevşetin ve sonra onu baştan çıkarın.

Bütün bu saydığımız sorunlar sizin için önemli değilse, devam edin.

Alt 12-03-2007, 09:18 PM  
Standart Ce: Ben Yay Sevgilim Oğlak

ben yay burcuyumm ne yazıkkı bütün sevgililerım oğlan burcu oldu hiç anlasamammm yaaa sevmıyorum oğlaklarıı sadece cok yakısıklı oluyoo oğlak erkekleri o kadar huyuu kötüü olduktan sonra yakışıklı olsa neolucakk

Alt 02-19-2008, 03:12 PM  

pylşm için saol.....

Alt 02-19-2008, 07:04 PM  

Oğlak ile yay beraberliği hem iş hemde aşk olarak çok kazançlı olur gibi geliyor bana.

Alt 03-16-2008, 12:30 PM  
Standart Cevap: Ben Yay Sevgilim Oğlak

paylaşım için teşşekürler...

Alt 03-28-2008, 08:56 PM  

benim sevgilimde oglak cook kotu ya hic anlasamioz daha demin gene kavga ettik

Alt 04-05-2008, 09:54 AM  

paylaşim için teşekkürler...

Alt 04-23-2008, 06:24 AM  

Paylaşımın İçin Teşekkürler...!!!

Alt 05-04-2008, 08:31 AM  

TşKLeR PaYLaŞiM İÇiN devaMiNi ßeKLeRiS....

Etiketler: , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Ben Yay Sevgilim Oğlak

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Yay forumunda bulunan Ben Yay Sevgilim Oğlak konusunu görüntülemektesiniz.Yay burcu ve Oğlak burcu arka arkaya gelen burçlardır ve bu yüzden birbirlerine zıtlardır. Zıt olmanıza rağmen bu beraberlik güzel ...

Ben Yay Sevgilim Oğlak konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Terazi Sevgilim Oğlak HoLyWar Terazi 3 07-01-2008 04:50 PM
Ben Koç Sevgilim Oğlak HoLyWar Koç 1 04-22-2008 10:08 AM
Ben Akrep Sevgilim Oğlak HoLyWar Akrep 1 03-20-2008 10:45 PM
Ben Aslan Sevgilim Oğlak HoLyWar Aslan 1 03-18-2008 04:06 PM
Ben Yengeç Sevgilim Oğlak HoLyWar Yengeç 1 03-18-2008 03:47 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:32 AM .