Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Terazi Sevgilim Terazi

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Terazi forumunda bulunan Ben Terazi Sevgilim Terazi konusunu görüntülemektesiniz.Bu ilişkide aynada kendinizi görür gibi olacaksınız. Görüntüyü seveceksiniz ama zaten bu insan aynı sizin gibidir. Birbirinizin zayıf ve kuvvetli ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Terazi

Maşaallah Ben Terazi Sevgilim Terazi

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:22 PM  
Standart Ben Terazi Sevgilim Terazi

Bu ilişkide aynada kendinizi görür gibi olacaksınız. Görüntüyü seveceksiniz ama zaten bu insan aynı sizin gibidir. Birbirinizin zayıf ve kuvvetli yönlerini iyi bilirsiniz. Aynı içgüdülere ve tepkilere sahipsiniz. Bunlardan dolayı birbirinizi iyi anlarsınız ama birbirinizin eksiklerini tamamlayamazsınız.

Terazi insanı ince görüntüsünün ardında güçlü bir burçtur ve zaman zaman fazla otoriter olabilir. Buna dikkat etmelisiniz, bu ilişkide iki patron birden olacaktır. İkinizde istediklerinizi tatlılıkla yaptırdığınız için bu fazla sorun olmayacaktır.

Bu ilişki objektif, akılcı ve entelektüel olacaktır. Derin duygular olmasa bile ikinizde bunu önemsemeyeceksiniz. Yatakta daha içten olursanız tutkularınız alevlenebilir.

İkiniz içinde evlilik beraberliğin doğal bir sonucudur. Kararsız olduğunuz için evlilik tarihiniz belirlenene kadar "acaba", "belki", "düşüneyim" dönemlerinden geçebilirsiniz.

Alt 03-20-2008, 08:09 PM  
Standart Cevap: Ben Terazi Sevgilim Terazi

paylaşım için teşşekürler...

Etiketler: , ,

Seçenekler

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Terazi forumunda bulunan Ben Terazi Sevgilim Terazi konusunu görüntülemektesiniz.Bu ilişkide aynada kendinizi görür gibi olacaksınız. Görüntüyü seveceksiniz ama zaten bu insan aynı sizin gibidir. Birbirinizin zayıf ve kuvvetli ...

Ben Terazi Sevgilim Terazi konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben İkizler Sevgilim Terazi HoLyWar İkizler 2 07-08-2008 03:35 AM
Ben Terazi Sevgilim Aslan HoLyWar Terazi 3 06-26-2008 10:12 PM
Ben Koç Sevgilim Terazi HoLyWar Koç 1 04-22-2008 10:09 AM
Ben Terazi Sevgilim Koç HoLyWar Terazi 1 03-20-2008 08:10 PM
Ben Terazi Sevgilim Başak HoLyWar Terazi 1 03-20-2008 08:09 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:08 AM .