Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Yengeç Sevgilim Terazi

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Yengeç forumunda bulunan Ben Yengeç Sevgilim Terazi konusunu görüntülemektesiniz.Teraziye aşık olmanıza şaşırmamalı! Terazi insanı, hoş, çekici ve dayanılmaz cazibelidir. O, sofistike, zarif, seçkindir ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Yengeç

Maşaallah Ben Yengeç Sevgilim Terazi

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 12:07 PM  
Standart Ben Yengeç Sevgilim Terazi

Teraziye aşık olmanıza şaşırmamalı! Terazi insanı, hoş, çekici ve dayanılmaz cazibelidir. O, sofistike, zarif, seçkindir ve gözü okşar, kaba saba hiç bir yönü yoktur.

Aranızdaki sorun ise Terazi'nin sürekli dış dünya ile ilişki içinde olmasıdır. Sessiz Yengeç daha içe dönük ve ailesine bağlıdır. Terazi sizi hafta ortası dışarı davet ettiği zaman, aklınıza evde yapmanız gereken işler yada varsa çocuklarınız gelir onları bakıcıya bırakıp gidemezsiniz. Terazi'nin ise eğlenceye ve insanlara ihtiyacı vardır.

Dışarıda yemek yemek yada hazır yemek almak Terazi'nin hoşuna gider. Siz ise bunu hem pahalı bulursunuz hem de daha iyisini pişirdiğiniz için beğenmezsiniz. Sizin kafanızdaki mutlu aile tablosunu mutfağında yemek pişen bir ev tamamlamaktadır. Terazi ise mutfağa girmekten hoşlanmaz ve bunu vakit kaybı olarak görür. Mutfakta daha az zaman geçirirseniz birlikte daha çok zaman geçireceğinizi düşünür.

Terazi geleceğini pek düşünmez ya da düşündüğü kadarı size yeterli gelmez. Sık sık tatile gitmesine itiraz etmemeye çalışın.

Kolay olmamakla birlikte çok isterseniz bu ilişki yürüyebilir. Terazi'ye aşıksanız elinizden geleni yapmalısınız.

Alt 12-01-2007, 11:29 AM  
Standart Ce: Ben Yengeç Sevgilim Terazi

YALAN tersi bi durum olmasın..

Sanırım benimki yükselenden kaybediyor bu özelliklerini...

Alt 03-18-2008, 03:47 PM  
Standart Cevap: Ben Yengeç Sevgilim Terazi

paylaşım için teşşekürler...

Alt 03-30-2008, 01:46 PM  

terazi ile yengeç ilişkisi yürümüyor zaten... herkesin kendi havasında takıldığı bir ilişki oluyoo bu da ilşkiyse tabi

Alt 06-24-2008, 02:12 PM  

sevgilim terazi ben yengeç ne olacak şimdi

Alt 06-30-2008, 12:08 PM  

gusel paylasım cok teskurler

Alt 07-03-2008, 09:16 AM  

yengeç le terazi iyi anlaşamaz diye biliyorum ben

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Yengeç forumunda bulunan Ben Yengeç Sevgilim Terazi konusunu görüntülemektesiniz.Teraziye aşık olmanıza şaşırmamalı! Terazi insanı, hoş, çekici ve dayanılmaz cazibelidir. O, sofistike, zarif, seçkindir ...

Ben Yengeç Sevgilim Terazi konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ben Boğa Sevgilim Terazi HoLyWar Boğa 3 04-22-2008 01:47 PM
Ben Koç Sevgilim Terazi HoLyWar Koç 1 04-22-2008 10:09 AM
Ben İkizler Sevgilim Terazi HoLyWar İkizler 1 04-05-2008 09:36 PM
Ben Yengeç Sevgilim Koç HoLyWar Yengeç 1 03-18-2008 03:48 PM
Ben Yengeç Sevgilim Yengeç HoLyWar Yengeç 1 03-18-2008 03:48 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:28 AM .