Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Ben Koç Sevgilim Kova

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Koç forumunda bulunan Ben Koç Sevgilim Kova konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Koç, Kova burcu sanki sizin için yaratılmıştır. Kova ile macera dolu bir hayatınız olacaktır. Kova'nın gizemli ilgisiz tavırları, keskin ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Burçlar Alemi ve Astroloji > Koç

Maşaallah Ben Koç Sevgilim Kova

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Ben Koç Sevgilim Kova

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-30-2007, 11:50 AM  
Standart Ben Koç Sevgilim Kova

Sevgili Koç, Kova burcu sanki sizin için yaratılmıştır. Kova ile macera dolu bir hayatınız olacaktır. Kova'nın gizemli ilgisiz tavırları, keskin analitik zekası ve yenilikçi tutumu size çok cazip gelir.

Kova sizin asi karakterinize çok uygundur. Birlikte dünya çapında işler başarabilirsiniz. Kova'nın rolü toplumların düşünce sistemlerindeki hataları ortaya çıkarmak ve dünyayı daha iyi yaşanabilir bir hale getirmektir. İkinizde toplum baskısını umursamadığınız için özgürce hareket edersiniz.Aynı dili konuşursunuz ve geleceğe dönüksünüzdür. Yarının geçmişten daha iyi olduğuna inanırsınız.

Kova hava siz ateş elementi olduğunuz için çok iyi anlaşırsınız. İlişkinizde herşeyde olduğu gibi siz lider olmak istersiniz. Özgürlüğüne düşkün, kafası kendi işleri ile dolu Kova ise buna pek aldırmaz. İkiniz içinde özgürlüğünüz çok önemlidir. Kova evlenerek bireyselliğini kaybetmekten korkar. Koç'ta Kova'da birbirlerini sıkmazlar.

İkinizde esnek karaktere sahip olmadığınız için anlaşamadığınız bir konuda bir türlü orta yolu bulamazsınız.

Kova'nın sürprizlerle dolu seks hayatı sizi çok cezbeder. Aşığınızın size her gün başka bir sürpriz hazırlaması çok hoşunuza gider. Gene de ona yaklaşmak zor olacak ve kafanız karışacaktır. Cazibeli ve arkadaşça davranan Kova aslında aranızdaki mesafeyi korumaktadır. Bu, mesafeleri kolaylıkla aşabilen Koç için aşılamayacak bir zorluk değildir.

Koç'ta, Kova'da ilişkilerinde özgür olmayı istediklerinden karşısındakilere de aynı özgürlüğü verirler. Baskıcı kişiler bu ilişkide klostrofobik etki yapabilirler. Ne zaman ne yapacağı belli olamayan Kova burcunu anlamakta bazen zorlanabilirsiniz. Unutmayın ki sizi başta ona çeken öz

Alt 03-16-2008, 01:15 PM  
Standart Cevap: Ben Koç Sevgilim Kova

paylaşım için teşşekürler...

Alt 04-22-2008, 10:07 AM  
Standart Cevap: Ben Koç Sevgilim Kova

Paylaşım için saol...

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Ben Koç Sevgilim Kova

Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Koç forumunda bulunan Ben Koç Sevgilim Kova konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili Koç, Kova burcu sanki sizin için yaratılmıştır. Kova ile macera dolu bir hayatınız olacaktır. Kova'nın gizemli ilgisiz tavırları, keskin ...

Ben Koç Sevgilim Kova konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
kova burcunun özellikleri BenJAMİN TM® Kova 17 07-21-2008 11:00 AM
KOVA burcu Çocukları BenJAMİN TM® Kova 3 07-14-2008 10:22 AM
Kova burcu ve sağlık BenJAMİN TM® Kova 3 06-15-2008 07:50 PM
Kova burcu ve cinsellik BenJAMİN TM® Kova 9 06-14-2008 03:05 PM
A'dan Z'ye kova BenJAMİN TM® Kova 4 06-14-2008 03:03 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:46 AM .