Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Akrep forumunda bulunan Uygun olduğu meslekler! konusunu görüntülemektesiniz.Uygun Meslekler 1. Hayat; ölüm ve cinsellikle ilgili meslekler: * Sigorta acentası, mezar kazıcı, cenaze levazımcılığı * Doktor, veteriner, kanser ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Uygun Meslekler 1. Hayat; ölüm ve cinsellikle ilgili meslekler: * Sigorta acentası, mezar kazıcı, cenaze levazımcılığı * Doktor, veteriner, kanser araştırmacısı, adli tabip, patolog * Jinekolog, cinsel hastalıklar mütehassısı, ebe 2. Araştırma; psikoloji, polisiye ve metafizikle ilgili meslekler: * Psikiyatr, psikolog, biolog * Dedektif, polis memuru, ajan, soyağacı araştırmacısı, gazeteci * Volkan ve mağara araştırmacısı 3. Yaratıcı meslekler: * Ressam, boyacı, makale yazarı, kompozitör 4. Nüfuzla ilgili meslekler: * Diktatör, din veya tarikat lideri | |
| | #2 |
| paylaşım için teşşekürler... | |
| | #3 |
| çok saol istediğim meslek var içinde ![]() | |
| | #4 |
| benim de istediğim meslek var içinde ![]() | |
| | #5 |
| saygı değer bir akrep olrak istediğim meslek war saolasın. | |
| | #6 |
| saolsaınnnnnn içinde var mesleğiğm | |
| | #7 |
| teşekkürler benim de meslegim varr alala | |
| | #8 |
| teşekkürler.. | |
| | #9 |
| yaaa tüh. bi akrep olarak yanlış meslek seçmişim.. Muhasebe bu mesleklerin arasına girmiorr.. hemen mesleğimi değiştiriyorumm ))tarikat lideri galiba bana göre. ![]() | |
| | #10 |
| ben yazarr olcamm ve burdada varr yaşasın akrep burcuu ![]() | |
| | #11 |
| benım yokkk ben hep f16 veya f1 plotu gıbı adrenalın ısteyen mesleklerı hayal etmısımdır... ![]() | |
| Etiketler: burçlar ve meslekler, meslekler |
| Seçenekler | |
| |
Burçlar Alemi ve Astroloji kategorisinde ve Akrep forumunda bulunan Uygun olduğu meslekler! konusunu görüntülemektesiniz.Uygun Meslekler 1. Hayat; ölüm ve cinsellikle ilgili meslekler: * Sigorta acentası, mezar kazıcı, cenaze levazımcılığı * Doktor, veteriner, kanser ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Britney Spears'ın rezil olduğu an.. | gurbetci_13 | Komik Şeyler | 57 | 06-18-2008 10:33 AM |
| bırak olduğu gibi kalsın her şey | breakerturk | Aşk & Sevgi | 0 | 11-21-2007 07:35 PM |
| İşte Papanın Rezil Olduğu An | MadgerM | Komik Resimler | 7 | 10-21-2007 08:34 PM |
| Meslekler ne arkadaşlar?? | efe22 | Gereksiz Mesajlar | 11 | 01-09-2007 04:42 PM |
| nba süperstarlarının olduğu video | ıverson | NBA | 2 | 09-06-2006 11:25 PM |