Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ArkadaŞlar Aklima BİŞİ Takildi Yardimci Olurmusunuz LÜtfen ? konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar ya hani sigaraların üzerinde yazıyor ya sigara içmek erken ölüme sebep olur falan şimdi ...
| |||||||
| | İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| çok Saolun Arkadaşlar çok Güzel Yardimci Olmuşsunuz Ya Ben Size Sigara Içiyorum Demedimki Ben Size Sigara Kaderi Değiştiriyormu Diye Sordum Ama Siz Ben Sigara Içiyormuşum Gibi Yargiladiniz Beni Yinede Tşk Verdiğiniz Bilgiler Için... | |
| | |
| Linkler sadece üyelere.... Üye ol] aradığın cevabı burada bulabilirsin... | |
| | |
| arkadaşım kaderi birazda sen yönlendiriyorsun. Sen malını çarşı pazar ortasına öylesine bırakırsan alıp götürürler, tabi sende buna kader diyemezsin değil mi? ayrıca acı çekerek ölmek var, acı çekmeden birden ölmek var. Sigara da illaki öldürecek bir şey değil, belki de kolların bacakların kesilir veya karaciğer yetmezliği çakarsin. artık karar senin | |
| | ||
| Alıntı:
hem kısa bi not ( bu yazıyı çok severim çok anlamlı ) : Kendi paranla kendi ömrünü kısaltmak sence ne kadar mantıklı ki eğer ölmek istiyorsan bunu hemen yapabilirsin . | ||
| | |
| arkadaşım kaza ve kader konusuna kafanı boş yere yorma çünkü kafan karışır.yanlış bilgiler edinirsin..çünkü allah her şeyi yerli yerince yaratmıştır.örn olarak bir organımız olmasa yaşayamayız...onun için sana tavsiyem kafanı boş yere yorma... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ArkadaŞlar Aklima BİŞİ Takildi Yardimci Olurmusunuz LÜtfen ? konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşlar ya hani sigaraların üzerinde yazıyor ya sigara içmek erken ölüme sebep olur falan şimdi ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| LÜtfen Yardimci Olun | Fridakahlo | Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları | 3 | 03-27-2008 12:15 PM |
| Donun biyerimi takildi | NuKeBoY | Komik Şeyler | 5 | 03-17-2008 07:55 PM |
| LÜtfen Yardimci Olurmusunuz??? | Halil İbrahim | İşletim Sistemleri | 0 | 08-18-2007 11:53 AM |
| aRKADAŞLAR SİZE BİŞİ SORCAM | $SüPeRsTaR$ | Gereksiz Mesajlar | 6 | 10-11-2006 08:24 PM |
| ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN!!.. LÜTFEN | PiYaNisTTT | Genel Sohbet | 5 | 04-01-2006 12:00 PM |