Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan zekasına güvenen gelsin hi hi konusunu görüntülemektesiniz.size bi soru: bir kabilede kadınlar p.tesi,salı,çarşamba erkeklerde perş.cuma,c.tesi günleri yalan söylüyormuş diğer günler doğru söylüyormuş kadın:dün yalan söylüyordum erkek:ben ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| Etiketler: bi kabilede kadınlar erkekler var, bi kabilede kadınlar pazartesi,salı,çarşamba, bir kabilede kadınlar, bir kabilede kadınlar pazartesi salı, kabilede kadınlar pazartesi |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan zekasına güvenen gelsin hi hi konusunu görüntülemektesiniz.size bi soru: bir kabilede kadınlar p.tesi,salı,çarşamba erkeklerde perş.cuma,c.tesi günleri yalan söylüyormuş diğer günler doğru söylüyormuş kadın:dün yalan söylüyordum erkek:ben ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Zekasına güvenenlere metin tabanlı çok güzel bir oyun,Şifre ! | ahmetyalcin | Genel Sohbet | 20 | 04-10-2008 08:38 PM |
| matematiğine güvenen var mı? | bayzeka | Genel Sohbet | 17 | 11-20-2007 12:01 PM |
| kendine güvenen war mı | red suvari | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 2 | 10-13-2007 10:05 PM |
| onbaşı gelsin teğmen gelsin.. | free_angel | Gereksiz Mesajlar | 167 | 09-26-2007 01:40 PM |
| işte türk zekasına mukemmel bır ornek daha | yldrm.exe | Genel Sohbet | 36 | 07-24-2007 10:23 AM |