Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan EĞİtİmde Dayak Olmali Mi Olmamali Mi? konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili arkadaşlarım: Bildiğiniz gibi Türkiyede eğitim iyi bir seviyede değil ve onarılamayan sorunlar nedeniyle gençlik okuldan ve okuma isteğinden vaz ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| burada en önemlisi,anne ve babanın çocuğunu nasıl yetiştirdiğidir.okul aileden başlamalıdır.hem de çok küçük yaşlardan itibaren. dayak çocuğun eğitiminde kesinlikle kullanılma malıdır. çalışmaya alışan çocuk başarıyı mutlaka yakalar....bir kaç örnek; bunları çocuklarınız da deneyin farkı göreceksiniz. << çocuklara lüks oyuncaklar yerine; bir ağaç takoz, çivi çaktırın, << evdeki saksıları birlikte sulayın. << ayakkabısını kendisine boyatın . << muhakkak beraber yemek yiyin. << çocuğa hiç bir zaman, çıkışmayın. << sen bundan hiç anlamazsın, demeyin. << düştüğü zaman yardım etmeyin << bir şeye uzandığı zaman, o na yardım etmeyin. << yemek istemediği zaman, o isteyene kadar, bir şey vermeyin. << bir şey kaybettiği zaman(okul ile alakalı en çok) hemen yenisini almayın. çok önemli bir konu idi... teşekkürler.... | |
| Etiketler: okulda dayak olmalı mı |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan EĞİtİmde Dayak Olmali Mi Olmamali Mi? konusunu görüntülemektesiniz.Sevgili arkadaşlarım: Bildiğiniz gibi Türkiyede eğitim iyi bir seviyede değil ve onarılamayan sorunlar nedeniyle gençlik okuldan ve okuma isteğinden vaz ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Evde Bebek Bakimi Nasil Olmali | spartakus | Anne Ve Çocuk | 1 | 11-14-2007 03:20 PM |
| TÜrk Olmali | Hayrani | Resim Galerisi | 0 | 11-07-2007 03:23 PM |
| Sence Nasil Olmali? | sevdaa | Gereksiz Mesajlar | 6 | 03-29-2007 12:39 PM |
| USTA BİR DÖVÜŞCÜ NASIL OLMALI | ustamcan | Diğer Spor Dalları | 2 | 04-28-2006 06:00 PM |