Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Osmanli - Çİn İŞkencelerİ

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Osmanli - Çİn İŞkencelerİ konusunu görüntülemektesiniz.Osmanlı İşkenceleri: 1- osmanlı döneminde idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah Osmanli - Çİn İŞkencelerİ

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-26-2007, 08:43 PM  
Arrow Osmanli - Çİn İŞkencelerİ

Osmanlı İşkenceleri:
1- osmanlı döneminde idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice kızdırılırmış...kafası kesilen adamın kafasını kestikten hemen sonra bu saca bastırırlarmış...sıcaktan dolayı kan beyinde 2 saniye kadar dolaşacağı için adama yerde duran cansız bedeni son defa gösterilirmiş...

2- suçlunun derisini yüzüp denize atarlarmış...(acıyı tahmin edin artık)

3- suçlu ortası delik bir sandalyeye cıplak bir şekilde oturtulurmuş...bu delik yere içinde fare olan bir kase yerleştirilirmiş...ve kaseyi alttan yavaş yavaş ısıtırlarmış...tabiki sıcağa dayanamayan fare çıkacak biyer bulamayınca suçlunun makattan kemirmeye başlayıp en son ağzından çıkarmış...

4- suçlu güneşin altına ellerinden bağlı biş şekilde yatırılırmış...suçlunun saçları kazınıp kafasına deve derisi geçirilirmiş...deve derisi güneşte eriyip suçlunun kafasına yapışırmış...saçlar deve derisi yüzünden dışarı doğru çıkamayıp içeri doğru çıkmaya başlarmış...bir süre sonra saçların kafatasını delmesiyle beyne ulaştığı anda adam ölürmüş...

5- suçlunun sığabileceği bir çukur kazılır ve suçluya tıkabasa yemek yedirilirmiş...dışkısını da o çukura yapmak zaorunda kaln adam bir süre sonra dışkılarının bedenini çürütmesiyle ölürmüş...

Çin işkenceleri:

1- suçlunun kafası kazınırmış ve suçlu bir direğe hiç hareket edemiyeceği şekilde bağlanırmış...ve üstten damlalar halinde soğuk su damlatılırmış...damlalar bir süre sonra balyoz etkisi yaptığından adamın delirmesi sağlanırmış...

2- suçlunun göz kapaklarına iğne batırılırmış...ve adam bir süre sonra daynamayıp gözlerinin kapatır ve kör olumuş...(adamın biri 2 günün dayanmış en sonunda gözlerinden kan gelmiş ve kapatmak zorunda kalmış)

3- suçlu 10 metre karelik bir odaya kapatılırmış...ve burdan hiç çıkartılmazmış...yemeği düzenli olarak verilen adam tuvalet olmaması nedeniyle tuvaletini odanın bir kenarına yapmak zorunda kalırmış...bir süre sonra yaptığı dışkı ve idrarların zehir salgılamalarından dolayı adam zehirlenerek ölürmüş...

4- suçlunun göz kapakları açık kalacak şekilde tutuluruş...ve belli bir mesafeden ellerinin adamın gözüne doğru ileri geri sallarlarmış...saatlerce süren bu olayın sonunda adam kafayı yermiş...

Alt 11-26-2007, 09:52 PM  
Standart Ce: Osmanli - Çİn İŞkencelerİ

Osmanlı da işkence yoktuki?

Alt 11-26-2007, 09:55 PM  

Bunu Bİr Sİteden Buldum Dİkkatİmİ Cektİ Bende PaylaŞtim Sİznle Yorumlar Sİzİn

Alt 11-26-2007, 11:21 PM  

bilmiyom artık osmanlı yapmazdı işkence çin hadi neyse de osmanlı asla derim ben ...
osmanlı da işkence yoktur diye biliyorum bende.. hoşgörülü bir devlet ve işkence ha? inanmam...

Alt 11-27-2007, 09:01 AM  

yok ya osmanlıda işkence yoktur hepsi uydurma bence
tamam idamın oldugunu hepimiz biliyoruz ama bu kadar acımasız işkencelerin oldugunu sanmıyorum

Alt 11-27-2007, 11:54 AM  

Aslinda TartiŞilacak Bİr Konu

Alt 11-27-2007, 12:08 PM  

Alıntı:
I3ARON´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslinda TartiŞilacak Bİr Konu
sanki Osmanlıya karşı bi kinin var gibi?

Alt 11-27-2007, 12:16 PM  

yanlış anladın sanırım benı hakkımdada yanlış düşüdnün emin ol

Alt 11-27-2007, 12:18 PM  

tartısılacak konu derken varmı yokmu acaba ben varlıgındada bir sürü yazı okudum yok olduguna dairde hepimiz türk evledı hepimiz osmnalı torunuyuz bu böyle geldi böyle gidecektır hertelden kardes sadece bir yanlış anlasılma var sanırım

Etiketler: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan Osmanli - Çİn İŞkencelerİ konusunu görüntülemektesiniz.Osmanlı İşkenceleri: 1- osmanlı döneminde idam edilecek adamın yanı başında bir sac hazırlanırmış ve bu sac allttan verilen ateşle iyice ...

Osmanli - Çİn İŞkencelerİ konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Osmanli Tarihi=>1.dünya savaşı ve osmanli HoLyWar Tarih 0 11-22-2007 01:13 PM
Osmanli Donanmasi HoLyWar Tarih 0 11-22-2007 12:51 PM
Osmanli Tarİhİ 2 HoLyWar Tarih 0 11-16-2007 11:24 PM
Çin İŞKENCELERİ MYSEKO Genel Sohbet 47 10-07-2006 10:46 AM
OSMANLI SANATI ustamcan Genel Sohbet 2 04-16-2006 02:04 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 PM .