Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı konusunu görüntülemektesiniz.Kaç kere umut sofrasına oturup, her seferinde boynunu bükerek sessizce aç kalktın? Uslanmadın mı! Sen ne zaman bu konuda hayal ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-24-2007, 03:17 PM  
Arrow Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı

Kaç kere umut sofrasına oturup, her seferinde boynunu bükerek sessizce aç kalktın? Uslanmadın mı! Sen ne zaman bu konuda hayal kursan gerçekler o hızla kaçtı senden. Umutsuz yaşamak nedir hala öğrenemedin! Ne kaldı ki, hayal ediyorsun?
Dokunduğun yürek artık çok değişti kabul et. Gri ve ışıklı bir gecenin pencerene dolmasına izin verseydin aylar önce, görecektin aşkın seni nasıl da yaktığını.Güçlüyüm deme! Gücün bitti artık. O, artık çok uzaklarda aşk şarkıları söylüyor ellere.Başka başka tenlere dokundukça gökkuşağı açtırıyor yüreklerde.Yedi mevsimin solgun tüm çiçekleri bizim yanı başımıza çöreklendi anla artık! Gitmeliyiz.
Her çalan telefonda büyüyüp - küçülme dayanamıyorum! Yok etmeyi bilmek gerek kendine gel: Öleceğim.Uyurken bile hızla çarpan hallerinden usandım artık.Kopup gidecekmişsin gibi geliyor benden.
Gözlerimle belirsiz bir biçimde bir araya gelişlerin de canımı sıkıyor. Olur olmadık zamanlarda ağıtlar yakmak hiç hoş değil. Müzik bile dinleyemez oldum sayende; tansiyonumu yükseltecek kadar gümbürdeyip dengemi bozuyorsun. Kişisel denklerimi dahi alt üst ettin..Gecenin kör vaktinde, yangınını gevezelikle geçiştirmek için tüm enerjimi harcıyorum.Ne zoruma!
Tozu yerinden oynatmak başımıza bela açacak.Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı; kanadını kırasım geliyor!

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı konusunu görüntülemektesiniz.Kaç kere umut sofrasına oturup, her seferinde boynunu bükerek sessizce aç kalktın? Uslanmadın mı! Sen ne zaman bu konuda hayal ...

Bizim aşk kalemiz yıkıldı.Kapat bu sayfayı konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köprü yıkıldı 5 ölü Shady08 WH Haber Bülteni 0 06-21-2007 01:42 PM
G.Saray içerden yıkıldı player_34 Galatasaray 0 05-12-2007 09:26 AM
ana sayfayı iyi inceleyin... devil_91 Komik Şeyler 22 06-16-2006 08:50 PM
sayfayı tıtretme scrıptı burak özkan Web Tasarım ve Hazır Kodlar 3 06-06-2006 04:16 PM
Sayfayı yenileme (Refresh) Rick Web Tasarım ve Hazır Kodlar 0 04-09-2006 05:06 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:05 AM .