Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Bırak !

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Bırak ! konusunu görüntülemektesiniz.Bırak ! parmaklarımda kanayan acılar ben de kalsın. Sen kumral perçemini dökme boyun büküşlerime. En derin ve acıklı şarkılarda nota ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Bırak !

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Bırak !

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-24-2007, 03:14 PM  
Arrow Bırak !

Bırak ! parmaklarımda kanayan acılar ben de kalsın. Sen kumral perçemini dökme boyun büküşlerime. En derin ve acıklı şarkılarda nota olmasın zaafım. Sen sözleri al giderken mektuplar açılmasın.

Yanağıma gölge öpüşün ıslanmadan, koy isyanımı urbana ve Munzur’dan savur beni. Kılıca ense dayamış diklenmişliğim sana değil hayata. Efkarımı iki kadehe satmayan sevdamla öksüzüm.Yırtık bir kumaş parçası say yüreğimi ! ar’ına örtü.

Güzel yüzün bir devrim türküsüdür dudaklarımda. Kızıl saçlarına astığın iki zeytin tanesi dünya
ve kirpiklerine sakladığın ben(si ) nehirler ! yolunu bulur yüreğimde. Al ve koru kendini. Der sırrımı mühürlenmiş kelimeler.

Halkıma çizdiğim onurlu geleceğin tablosusun. Fırçamda boya diye kanımı işlerim tuvaline. Ve kahverengi gözlerin düşer güneş diye üzerime. Der mavidir güvercinlerin sevdiği,kanat ekersin gökyüzüme.

Bırak seni sevdiğimi bilmesin ihbarcı sokaklar. Sevdama koca bir ulus sığsın da ve gazabına uğrasın korkaklığın. Ay ışığı olmayan bir gecede sırtını daya taş duvarlara. Ellerim ! der nabzımın atışıdır hissettiğin soğukluk. Isın ben(si) bakarken gözlerin.

Bekçiler dostun değildir. Dostun yarım ekmek, acı soğan. Karşılıksız uzanmaz hiçbir el sen davanı uzatma heba diye. Duruşum gülüşünde çiçek açsın, dal dal narin kelebek konuşları. Der ömrüm bir ilkbahar kadar ! gelişim tırtıl rengi.

Sürgünüm insanımla aynı gelecek peşinde. Kırgınım ! düzene sömürüyü kardeş kılmış yutkunmalara. Gerçek ! der boyun büküşlerin yalandır, sözün yalan, düşler yalan. Der gerçek olan alnın göğe değiyorken ellerinde olandır.

İki cılız dal, rüzgar yönümüzde salınır umutlar. Sarılışımdır sarmaşık dolanması beline.
Avucuna ! der gül açtığında hazandır, goncada ilkbahar kırmızısı. Sen narin yapraklarına dokun tan vaktinin, sisli esintisidir nefesim. Der kavgam rüzgarla ses bulur ! binlerce göze gölge sema.

ALINTI

Seçenekler

Bırak !

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Bırak ! konusunu görüntülemektesiniz.Bırak ! parmaklarımda kanayan acılar ben de kalsın. Sen kumral perçemini dökme boyun büküşlerime. En derin ve acıklı şarkılarda nota ...

Bırak ! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bırak beni \\marjory\\ Şiirler 1 04-01-2008 09:00 PM
Bırak anlatayım sana ProOf Aşk & Sevgi 0 11-24-2007 09:17 AM
Bırak...Bırak uzaktan seveyim yeter. Kyren Aşk & Sevgi 0 11-15-2007 11:45 AM
Bırak scream77 Komik Fıkralar 3 07-16-2007 04:40 PM
Miras Bırak DeniZ_KıZı Gereksiz Mesajlar 9 06-24-2007 08:07 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:40 PM .