Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

> Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüstüm

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüstüm konusunu görüntülemektesiniz.Nevşehir'de yasli bir adam yasardi. Patates ekini icin bahceyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu cok zor bir isti. Tek oglu olan ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah > Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüstüm

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-23-2007, 11:32 PM  
Standart > Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüstüm

Nevşehir'de yasli bir adam yasardi. Patates ekini icin bahceyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu cok zor bir isti. Tek oglu olan Yasin ona yardim edebilirdi fakat o da hapisteydi. Yasli adam ogluna bir mektup yazdi ve muşkulatini izah etti.

"Sevgili Yasin, Patates bahcemi belleyemeyecegimden kendimi cok kotu hissediyorum. Bahceyi kazmak icin oldukca yaslanmis sayilirim. Burada olsan butun derdim bitecekti. Biliyorum ki sen bahceyi benim icin hallederdin.
Sevgiler Baban."

Bir kac gun sonra oglundan bir mektup aldı.

Babacigim, Allah askina bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gommustum.
Sevgiler Yasin.

Ertesi gun sabaha karsi 4'de FBI ve yerel polis cikageldi ve tum sahayi kazdi lakin hic bir cesede rastlamadilar.

Yasli adamdan ozur dileyerek gittiler. Ayni gun yasli adam oglundan bir mektup daha aldi.

Babacigim, Simdi patatesleri ekebilirsin. Bu sartlarda yapabilecegimin en iyisini yaptim. Sevgiler Yasin.

Alt 11-24-2007, 08:27 AM  
Standart Ce: > Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüstüm

teşekkurler cok güzel olmus ellerine saglik

Etiketler:

Seçenekler

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüstüm konusunu görüntülemektesiniz.Nevşehir'de yasli bir adam yasardi. Patates ekini icin bahceyi bellemesi gerekiyordu, lakin bu cok zor bir isti. Tek oglu olan ...

> Allah askına bahceyi kazma, ben oraya cesetleri gömmüstüm konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyler Hesap Güvenliği İçin Email Anahtarı Gelıoo Oraya Ne Yazıcaz Sölermisiniz??? lolteam Knight Online 2 07-15-2008 08:50 AM
ALTIN KAZMA ÖDÜLLERİ cevd_@ Komik Resimler 42 03-20-2008 12:01 PM
millet herkes knight bölümüne girsin oraya konu açıom Black_Metalist Online Oyunlar 0 08-14-2007 01:19 AM
Ben Nereye EVİM Oraya by_ewren Gereksiz Mesajlar 5 07-23-2006 01:31 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:46 PM .