Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

> Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrik

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrik konusunu görüntülemektesiniz.Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrika'da ben vurmuştum” der. Hayretler içinde itiraz ederler : “Afrika'da ayı ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler > Komik Fıkralar

Maşaallah > Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrik

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

> Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrik

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-23-2007, 11:15 PM  
Standart > Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrik

Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrika'da ben vurmuştum” der. Hayretler içinde itiraz ederler :
“Afrika'da ayı bulunmaz ki...”
Temel güler ve “Ayı bu birader, oranın Afrika olduğunu ne bilsin ?!”

Alt 11-24-2007, 04:36 PM  
Standart Ce: > Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı A

ya alalha allaha akşam akşam guldu geçirdi benı ya

Etiketler: ,

Seçenekler

Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan > Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrik konusunu görüntülemektesiniz.Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrika'da ben vurmuştum” der. Hayretler içinde itiraz ederler : “Afrika'da ayı ...

> Afrika'da Avcı Temel, misafirlerine yerdeki ayı postunu göstererek, “Bu ayıyı Afrik konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Avcı Temel S-M+ Komik Fıkralar 6 04-03-2008 07:33 PM
Avcı Böreği TragedyStreet Damak Tadı 1 11-27-2007 02:25 PM
Avcı Kebabı spartakus Damak Tadı 1 11-27-2007 02:02 PM
Avcı Böreği breakerturk Damak Tadı 2 11-27-2007 01:58 PM
Avcı Böreği Shady08 Damak Tadı 0 09-11-2007 08:27 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:38 AM .