Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Aşk ßana Yakışmadı ..

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Aşk ßana Yakışmadı .. konusunu görüntülemektesiniz.İçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktım,tam şimdi..Düşünmemiş,hayal etmemiş kabul ediyorum kendimi..Bir daha hiç uyanmayacak,masumca uyuyan bir bebek gibi.. Ölsem,mezarım küçücük ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Aşk ßana Yakışmadı ..

İndir Sitemap Arama Haritası Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Aşk ßana Yakışmadı ..

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-23-2007, 02:47 PM  
Standart Aşk ßana Yakışmadı ..

İçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktım,tam şimdi..Düşünmemiş,hayal etmemiş kabul ediyorum kendimi..Bir daha hiç uyanmayacak,masumca uyuyan bir bebek gibi.. Ölsem,mezarım küçücük olacak,üzerime attığınız güller solacak..Kendimi ziyan hissediyorum..

İtiraf etmeliyim,sarı rengi sevmiyorum! Mavinin derinliğine hiç uymuyor sarı,ve ne için yanyanalar bilmiyorum..Anlayamıyorum,beni m rengim ne? Kendimi siyah beyaz bir film gibi hissediyorum.. Tüm bildiklerimi,hiç öğrenilmemiş kabul ediyorum şimdi.. Hayata baştan başlıyorum,ve kendime sonu olmayan bir yol çiziyorum! Zamanı olmasın doğduğum günün..Önemi yok..Ölümüm zamanlı olsun,bir tek bunu istiyorum.. Ben öldüğümde kimse ağlamasın diye dualar ediyorum..

Aşk denen eğlenceli hayal kırıklıkları bütününe gelince.. Aşık olmayı istemiyorum.. Çünkü aşk,çarpanlara ayırmaktan öte bir kavram..Aşk,sevgileri ayrıştırmak oluyor,öğrendiğim formüller yetmiyor aşık olmaya.. Olduğum yerde kalıyorum..Aşk bana hiç mi hiç yakışmıyor,biliyorum..

Benim yalnızlıktan yapılmış küçük bir kalbim var..Ben orada kalıyorum.. Ziyaretçim olmuyor,ve bundan memnunum aslında.. Her yerde biraz kendimden bırakıyorum..

Günüm gece olduğunda ise;

Alıyorum elime kalemi,
Ve tüm yalnızlığımı
Delicesine YALANLIYORUM!!
Aşk istiyorum,AŞK!!
Yalnızlıktan korkuyorum,anlıyor musun?

Ben geceleri hep yalan söylüyorum..
Ve bu gece,
Seni hiç mi hiç sevmiyorum..

Yalnızlıktan korkuyorum..

Seçenekler

Aşk ßana Yakışmadı ..

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Aşk ßana Yakışmadı .. konusunu görüntülemektesiniz.İçimin tüm kırıntılarını bir kenara bıraktım,tam şimdi..Düşünmemiş,hayal etmemiş kabul ediyorum kendimi..Bir daha hiç uyanmayacak,masumca uyuyan bir bebek gibi.. Ölsem,mezarım küçücük ...

Aşk ßana Yakışmadı .. konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ßaNa Knıght ŞifResi Werin ßeyLer GizLi YanıTLı mavielma Knight Online 18 07-19-2008 08:54 PM
S£n GerCekten ßana A$ık oLabiLir misin????? breakerturk Aşk & Sevgi 0 11-22-2007 05:28 PM
Galatasaray'a Bu Yakışmadı Bordo-GS 2-1 HoLyWar Galatasaray 6 11-06-2007 01:25 PM
Yıldırım: "Bana yakışmadı" Srcn Spor Genel 0 02-20-2007 04:20 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:23 AM .