Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Çikolatalı bisküvilerim var sadece

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Çikolatalı bisküvilerim var sadece konusunu görüntülemektesiniz.Boş zamanlarım vardı bomboştu içim, şimdi dolusu ile değiştirdim onları ; senle doldurdum.Tam o sıra da şarkının içinden çıkıp geldin ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Çikolatalı bisküvilerim var sadece

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-22-2007, 05:21 PM  
Arrow Çikolatalı bisküvilerim var sadece

Boş zamanlarım vardı bomboştu içim, şimdi dolusu ile değiştirdim onları ; senle doldurdum.Tam o sıra da şarkının içinden çıkıp geldin çığlık çığlığa ,bir gün gelir mi diye aralık bıraktığım kapıdan girdin usulca. Şaşırmış gibi yaptım; sonra seninle kurulmuş cümleleri mi sevdim? Seni mi? Mavinin içinde beslediğin aşkı mı? Sanırım ben seni çok sevdim...

Grinin her tonunun barındırırken bu cılız gün; birden beslenip serpildi dizelerin içinde ki izlerini sevdim, takip ettiğin satırların takipçisi oldum, kıvırdığın sayfalara dokundum; parmaklarımız buluşsun diye, molalarında dinlendim, bu cümlede ne hissetti ki diye düşündüm, kendimize kelimeler buldum, notlar aldım, çoğu gece okuyamadım; 'sonu ya istediğim gibi olmazsa'yı yaşayarak…

Yeni sonlar uydurdum senli benli...

Çikolatalı bisküvilerim var sadece çikolatalarını yediğim, bisküvilerini sana bandırıp saklıyorum.Öyle özlüyorum ki seni...

Hani şairin dediği gibi; "Bu kadar içimsin, bu kadar içimdesin işte

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Çikolatalı bisküvilerim var sadece konusunu görüntülemektesiniz.Boş zamanlarım vardı bomboştu içim, şimdi dolusu ile değiştirdim onları ; senle doldurdum.Tam o sıra da şarkının içinden çıkıp geldin ...

Çikolatalı bisküvilerim var sadece konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sadece sana değer verdim.! Sadece seni sevdim.! shempatiq Aşk & Sevgi 8 06-18-2008 11:04 AM
Çikolatalı top kek ProOf Damak Tadı 2 11-18-2007 02:29 PM
Çikolatalı Kup - Çikolatalı Kup Tarifi kızılmaske Damak Tadı 0 10-06-2007 11:43 PM
Sadece ve sadece ChUcKy için: YÜRÜMEK Kyren Aşk & Sevgi 1 08-06-2007 01:37 AM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:54 PM .