Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Susmak En BÜyÜk ÇiĞlik MiŞ!

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Susmak En BÜyÜk ÇiĞlik MiŞ! konusunu görüntülemektesiniz.İşte o an gelmişti ayrılmıştık.Evet istemesek de şu an ayrıyız ayrı kollarda yabancıyız birbirimize.Gözyaşları önce yüzüme sonra kalbime bir hançer ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Susmak En BÜyÜk ÇiĞlik MiŞ!

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-22-2007, 05:20 PM  
Arrow Susmak En BÜyÜk ÇiĞlik MiŞ!

İşte o an gelmişti ayrılmıştık.Evet istemesek de şu an ayrıyız ayrı kollarda yabancıyız birbirimize.Gözyaşları önce yüzüme sonra kalbime bir hançer misali saplanmaya başladı.Onun için döktüğüm her gözyaşı benliğimi, özgüvenimi benden defalarca kez alıp götürüyordu.Hançer ki ne hançer sadece mutluluğuma dokunuyor,mutluluğumdan kanlar akıyordu.Kararımı verdim artık.Susacağım ihanet için susacağım.Susmak en büyük çığlıkmış işte o çığlık benim içimde kopuyor ve içimde ki çığlıkla boğuluyorum adeta yalvarıyorum.Sevmeyeceğim artık kimseleri.Acı çekmeyeceğim artık.Eziyet etmeyeceğim kalbime.Ellerime alıp parçalamayacağım, parçalatmayacağım kalbimi.

Alt 11-23-2007, 01:03 PM  
Standart Ce: Susmak En BÜyÜk ÇiĞlik MiŞ!

güzel yazı ve eminim çok kişi bu duyguların içinde bulunmuştur gerçekten kötü duygular bunlar acı verir insana......

ama en kısa zamanda yine aşka açarsın kapılarını yeni acılar için

Etiketler:

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Susmak En BÜyÜk ÇiĞlik MiŞ! konusunu görüntülemektesiniz.İşte o an gelmişti ayrılmıştık.Evet istemesek de şu an ayrıyız ayrı kollarda yabancıyız birbirimize.Gözyaşları önce yüzüme sonra kalbime bir hançer ...

Susmak En BÜyÜk ÇiĞlik MiŞ! konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Büyük İskender HoLyWar Tarih 0 11-16-2007 11:20 PM
Büyük buluşma lpdnz Galatasaray 14 09-11-2007 03:05 PM
En BÜyÜk İnsanlardan En BÜyÜk SÖzler halitgfb Genel Sohbet 12 09-05-2007 09:48 PM
Büyük Sır Kyren Aşk & Sevgi 1 08-06-2007 12:49 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:55 AM .