Forum Hakkında kategorisinde ve Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları forumunda bulunan yardım istiyorum konusunu görüntülemektesiniz.ben de sizlerden yardım için bu forumdayım bu forumda olan az çok web işlerinden anlıyordur işi uzmanlarına sormak istedim....
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| ne yonden yardım ıstıyorsun aayrica yardim istemek için Linkler sadece üyelere.... Üye ol] bu bölüme girip yardımını tlep edebılırsın admınlerımız mutlaka sana yardım ederler | |
| | ||
| Alıntı:
Saygilarimla | ||
| | |
| kafayı yemek üzereyim arkdaşlar ben öğretmenim kendi alanımda basit bir site yapmaya kalkıştım ama işin içinden çıkamadım. kolay sanıyordum ama tahmin ettğim gibi kolay değilmiş. tabi size göre çok kolaydır. arkdaşlar bana yardım edin Allah rızası için. şun geldim zanettiğim aşamalar şunlar -dereamweaver8 indirip basit bi site kurdum -kullanımını hala cözemediğim ftp kurdum. -Free hostia da ve awardspace yede kayıt yaptım host mu ne -dot.tk ve co.cc ce trtc.biz den domain kaydı yaptırdım ama domain ne bilmiyorum. arkadaşlar ama bu işlemleri yapmak 30-40gün sürdü malüm anlamam bu işlerden ftp yi kullanıp elimde bulunan sitemi nereye hostlayıp nereye dominleyip nasıl ne yapcam bilmiyorum error linkini görmekten gına geldi bu işlerden anlayan samimi bi arkdaşlardan yardım istiyorum msn adresim ozelegitimci51@hotmail.com yardım ederseniz çok sevinirim. | |
| Etiketler: co.cc den site yapmak, co.cc ile site yapmak, website kurmak istiyorum |
| Seçenekler | |
| |
Forum Hakkında kategorisinde ve Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları forumunda bulunan yardım istiyorum konusunu görüntülemektesiniz.ben de sizlerden yardım için bu forumdayım bu forumda olan az çok web işlerinden anlıyordur işi uzmanlarına sormak istedim....
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| selam herkese.yardım istiyorum | büşraaaaa | Tanışma ve Hoşgeldin Mesajları | 9 | 11-18-2007 09:53 AM |
| acil yardım istiyorum!!!!!! | calikusubal | Internet Teknolojileri | 3 | 06-25-2007 04:44 PM |
| yardım istiyorum | wildshark | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 0 | 05-17-2007 02:07 PM |
| mp3 koymak istiyorum yardım!!! | beliktay | Web Master Programları | 0 | 01-31-2007 01:15 PM |
| acil yardım istiyorum | kopuz60 | Genel Sohbet | 2 | 08-21-2006 11:03 PM |