Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan -"Hayir ben içkiyi biraktim da.." konusunu görüntülemektesiniz.Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ve hepsini içer.Üç-bes defa böyle yapinca barmen merak eder ve sorar; -"Niye hep üç tane bira içiyorsunuz? Temel cevap verir; -"Ben, Dursun ve Hamdi bizler üçüzüz. Hepimiz dünyanin farkli yerlerindeyiz. Hepimizde bara girdigimizde birbirimizin yerine bira içeriz, öteki iki birayi o yüzden içiyorum" der. Yine günlerden bir gün Temel bara gelir ve iki bira ister, barmen verir.Temel biralari içtikten sonra tam kalkarken barmen sorar; -"Allah rahmet eylesin efendim, kardesinizin biri öldü heralde?" deyince Temel cevap verir; -"Hayir ben içkiyi biraktim da.." | |
| | #2 |
tşk... komikmiş ![]() | |
| | #3 |
| Vay be! Ne zeka ama.. ![]() | |
| | #4 |
| yaw bu temel in zekası başka kimsede yok ![]() | |
| | #5 |
| paylaşım için saol........... | |
| | #6 |
| comedy ![]() | |
| | #7 |
| sagol emege saygi ![]() | |
| | #8 |
| paylasım için saol ![]() | |
| | #9 |
| adam tutturamadı ![]() | |
| Seçenekler | |
| |
Komik Şeyler kategorisinde ve Komik Fıkralar forumunda bulunan -"Hayir ben içkiyi biraktim da.." konusunu görüntülemektesiniz.Temel bir gün avrupaya gider.Temel'in kötü bir aliskanligida vardir, sürekli içki içer. Birgun bir bara girip barmenden üç bira ister ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Erdoğan'dan "irtica" ve "laiklik" çıkışı | ustamcan | WH Haber Bülteni | 5 | 08-23-2008 04:38 PM |
| """"Atatürk'ün Ingiliz Kumandana Cevabı""""" | cadawra | Türkiye ve Ulu Önder Atatürk | 35 | 07-02-2008 03:16 AM |
| ""sen Uyurken GİdeceĞİm Bunu BaŞka Yok Çaresİ"" | halitgfb | Aşk & Sevgi | 7 | 11-22-2007 10:29 PM |
| Dudaklarda "SuS" Kaldım Gözlerde "Yaş"... | \\marjory\\ | Aşk & Sevgi | 0 | 11-14-2007 06:46 PM |