Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Topraga KariŞti...

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Topraga KariŞti... konusunu görüntülemektesiniz.TOPRAGA KARIŞTI BİR romandın sen başlayıpta bitiremedigim bir hayaldin sen çok isteyipte elde edemedigim.bir sendin merhaba deyipte elveda diyemedigim bildigim ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Topraga KariŞti...

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Topraga KariŞti...

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-16-2007, 08:43 AM  
Standart Topraga KariŞti...

TOPRAGA KARIŞTI

BİR romandın sen başlayıpta bitiremedigim bir hayaldin sen çok isteyipte elde edemedigim.bir sendin merhaba deyipte elveda diyemedigim bildigim tek bir şey var seni hala ve herşeye ragmen özledigim.,sana bazen söylemek istedim korktum bazense cesurdum bu seferde sen yoktunve şimdi söylüyorum...

hani bazen herşeyin özelligini yitirdigi içini umutsuzluk kapladıgı anlar olurya işte tam bu anlarımada sen geliyosun aklıma ve diyorum ki içimdeen benim yaşamak için bir sebebim var gecenin kaçıydı tam hatırlamıyorum sen beni sevmedigini söyledin bende sana aynı tepkiyi verdim aynı kelimeler çıktı agzımdan yalnız o iki lafın arasında bir fark vardı belki sen ilk defa dogruyu söylemiştin ama ben seni tanıdım tanıyalı sana ilk defa yalan söyledim

sen varken benim içimde yaşarken en büyük günah seni unutmak en büyük zina senden başkasının ellerini tutmak en can alıcı silah gözlerinden vurulmak gibi gelir bana.ve en tatlı sabahta senin kolların arasında uyanmak...

şimdi hafızamda zor hatırlıyorum seni o kocaman aşkımmı TOPRAGA KARIŞTI

Seçenekler

Topraga KariŞti...

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Topraga KariŞti... konusunu görüntülemektesiniz.TOPRAGA KARIŞTI BİR romandın sen başlayıpta bitiremedigim bir hayaldin sen çok isteyipte elde edemedigim.bir sendin merhaba deyipte elveda diyemedigim bildigim ...

Topraga KariŞti... konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cz Combo Tarİhemİİ KariŞti mister Knight Online 14 12-29-2007 01:06 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:43 AM .