Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Zamana Birak (mam Gerek )

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Zamana Birak (mam Gerek ) konusunu görüntülemektesiniz.YORULDUM artık .. direnmekten.. aşk için savaşmaktan.. ki zaten sevdiğimi söylediğim kişiyle de ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Zamana Birak (mam Gerek )

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-16-2007, 08:23 AM  
Standart Zamana Birak (mam Gerek )

YORULDUM artık .. direnmekten.. aşk için savaşmaktan.. ki zaten sevdiğimi söylediğim kişiyle de savaşmak zorunda kalıyorum.. ben artık direnmek istemiyorum.. en azından bi süre .. başka kollarda denemek istiyorum.. yapamazsam dönerim zaten.. ama seninle mutlu olacağıma artık inanmıyorum .. ben seninle yapamıyorum..
kendimi düzeltmem gerek .. artık enerjik ve hayat dolu olmak istiyorum ve sevmek istiyorum sevebilmek insanları .. hayatı.. dostlarım olsun istiyorum.. senin yüzüne olmadı bu güne kadar ama bundan sonra olsun istiyorum.. asosyal biri değildim ama .. aşk bu işte acı çekmekten konuşmaya fırsat bulamadım.. sosyal olmak istiyorum artık.. lütfen artık zorlama beni.. biraz zaman verelim.. yeniden gözden geçirmiş oluruz yaşadıklarımızı .. boş bir umut için bu kadar beklenemez .. seni beklemek çok yorucu oldu ve anlaşabileceğimiz sanmıyorum artık.. uyumsuzuz biz .. sen ve ben yani ikimiz. ölsek dahi birbirimiz için anlaşamadıktan sonra .. nasıl yanyana duracağız ..

Seçenekler

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Zamana Birak (mam Gerek ) konusunu görüntülemektesiniz.YORULDUM artık .. direnmekten.. aşk için savaşmaktan.. ki zaten sevdiğimi söylediğim kişiyle de ...

Zamana Birak (mam Gerek ) konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Birak Kendİ Halİne Kyren Aşk & Sevgi 0 11-16-2007 08:20 AM
Birak Gİtsİn :( Kyren Aşk & Sevgi 0 11-16-2007 08:16 AM
Zamana yenilmeyin! \\marjory\\ Makyaj, Saç Ve Cilt Bakım 0 11-13-2007 06:36 PM
Zamana göre selamlama Srcn Web Tasarım ve Hazır Kodlar 14 03-31-2007 01:55 PM
Geçmişe dönebilseydiniz hangi zamana ve nereye giderdiniz? fırattaştan Gereksiz Mesajlar 11 11-18-2006 01:30 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:43 AM .