Zamana Birak (mam Gerek ) YORULDUM artık .. direnmekten.. aşk için savaşmaktan.. ki zaten sevdiğimi söylediğim kişiyle de savaşmak zorunda kalıyorum.. ben artık direnmek istemiyorum.. en azından bi süre .. başka kollarda denemek istiyorum.. yapamazsam dönerim zaten.. ama seninle mutlu olacağıma artık inanmıyorum .. ben seninle yapamıyorum..
kendimi düzeltmem gerek .. artık enerjik ve hayat dolu olmak istiyorum ve sevmek istiyorum sevebilmek insanları .. hayatı.. dostlarım olsun istiyorum.. senin yüzüne olmadı bu güne kadar ama bundan sonra olsun istiyorum.. asosyal biri değildim ama .. aşk bu işte acı çekmekten konuşmaya fırsat bulamadım.. sosyal olmak istiyorum artık.. lütfen artık zorlama beni.. biraz zaman verelim.. yeniden gözden geçirmiş oluruz yaşadıklarımızı .. boş bir umut için bu kadar beklenemez .. seni beklemek çok yorucu oldu ve anlaşabileceğimiz sanmıyorum artık.. uyumsuzuz biz .. sen ve ben yani ikimiz. ölsek dahi birbirimiz için anlaşamadıktan sonra .. nasıl yanyana duracağız .. |