Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

Birak Kendİ Halİne

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Birak Kendİ Halİne konusunu görüntülemektesiniz.BIRAK KENDİ HALİNE Önemli olan kendimizi ispatlamak mıdır yoksa mutlu olmak mı? Her zaman haklı olmak,her ş...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Aşk & Sevgi

Maşaallah Birak Kendİ Halİne

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

Birak Kendİ Halİne

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 11-16-2007, 08:20 AM  
Standart Birak Kendİ Halİne

BIRAK KENDİ HALİNE
Önemli olan kendimizi ispatlamak mıdır yoksa mutlu olmak mı? Her zaman haklı olmak,her şeyin doğrusunu bilmek,hatasız olmak mutlu olmaya yeterlimidir?
Yoksa biraz daha az bilen ,hataları olabilen ,biraz daha ikinci planda ki bir kişi olarak mutlu olamaz mıyız .
Bırakalım birazda başkaları doğru olsun,iyi bilsin,lider olsun.Bizde mutluluğun tadını çıkaralım.
Çevremizdeki insanlar sürekli bizlere bir şeyler ispatlamaya çalışmasınlar.
Önemli olan kişilerin yanımızda rahat, huzurlu neşeli ve güvenli olmaları, kendilerini böyle hissetmeleridir.
Ben demedim mi.
.Hayır yanılıyorsun.
Bu doğru değil.
.Sen yanlış biliyorsun.
Bu kelimeleri çok sık kullanmak kişiyi sevimsiz ,megaloman bir hale sokar,ve yavaş yavaş yalnızlığa doğru bir gidişe yol alır .İnsanlar yanlarında dost görmek isterler ,sürekli rekabet halinde kendini ispatlamaya çalışan birini değil.
Kendimizi ispatlama adına değil de bizim için önemli olanı yaşayalım.Yaşanması gerekenlerle, yaşamak istediğimiz şeyler aynı olmayabilir.Tercih ettiğimizi yaşamak için çaba sarf edelim.Yalnızca tercih ettiklerimizi yaşayabilmek…Bizi gerçekten mutlu edecek olan budur.İmkansız mı ,hiç sanmam en azından olabilir ,olması için denene bilir.Başkaları için yaşıyoruz genellikle, birileri öyle istediği için.
Birileri bir şeylere karar veriyor bizler ,bizler ona uyuyoruz .Bizim doğrularımız değil belki istenenler, belki toplumun doğruları.İtirazda edemiyoruz bildiğimiz kabullenmediğimiz yanlışlara.Kişilik hakları deniyor ,hakkını aramaya kalktın mı suçlu oluyorsun.Yaşamı hatalarla dolu insanlar bile bir mevki ye geldiklerinde doğrucu davut kesiliyorlar birden .Ben yaptım olduların ülkesi, hesap soramıyorsun .Körlerle ,sağırlar birbirlerini ağırlar.Birileri görmüyor,birileri duymuyor,ne gören söylüyor gördüklerini, nede duyan anlatıyor.
Neyse benim de kendime sözüm vardı .Bu tür konulara girmeme adına.Yaşamın daha kolay yönüyle ilgileniyorum artık.Sizde öyle yapın .Nasılsa daha farklısını da yapsanız yıpratılacak olan siz olursunuz

Seçenekler

Birak Kendİ Halİne

Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan Birak Kendİ Halİne konusunu görüntülemektesiniz.BIRAK KENDİ HALİNE Önemli olan kendimizi ispatlamak mıdır yoksa mutlu olmak mı? Her zaman haklı olmak,her ş...

Birak Kendİ Halİne konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Birak Gİtsİn :( Kyren Aşk & Sevgi 0 11-16-2007 08:16 AM
ŞU AYYAŞIN HALİNE BİBAKIN ustamcan Genel Sohbet 6 10-30-2006 04:20 PM
GSLİLER FENERİN HALİNE BAKIN!!!!!! fırattaştan Komik Şeyler 12 07-12-2006 11:11 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 12:44 AM .