Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan siteye müzik koyma konusunu görüntülemektesiniz.benim bi sitem var ve kendime ait 200mb lik ftpsi var .buraya ben kendi yaptığım prodüksiyonlarımı koymak istiyorum.fakat ftpye bunu ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| benim bi sitem var ve kendime ait 200mb lik ftpsi var .buraya ben kendi yaptığım prodüksiyonlarımı koymak istiyorum.fakat ftpye bunu attığım anda siliniyor.bana yardım ederseniz sevinirim.şimdiden herkese teşekkürler... ![]() | |
| | #2 |
| hım Fpt'ye hangi programla atıosun ;(ftpcute,filezilla........vb) Ondanda kaynaklanıo olabilir yada ftp kotan bitmiş olaiblir ; . başka bişi gelmio aklıma... | |
| | #3 |
| CUTEFTP daha kotam 195mb müziğin kalitesini düşürünce oldu cevap verdiğin için teşekkürler.yani işimi hallettim saol. ![]() | |
| | #4 |
| ya arkadaşlar ben oldu dedim ama bi sorun var 2mb tan büyük müzikleri yine siliyor benim koymak istediğim müzikler ise 8,10,7 mb lik müzikler ben buynu upload ettikten sonra siliniyor ne yapmam lazım lütfen bu çok önemli ![]() | |
| | #5 |
| sagol kardes tesekkürler | |
| | #6 |
| ya arkadaşlar soru sordum cevap alamadım lütfen ya bizi engin bilgilerinizden mahrum etmeyin | |
| | #7 |
| ewt ben tekrar efenin dediğini tekrarlıyorum haklı efe senn uploadta sorun war | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan siteye müzik koyma konusunu görüntülemektesiniz.benim bi sitem var ve kendime ait 200mb lik ftpsi var .buraya ben kendi yaptığım prodüksiyonlarımı koymak istiyorum.fakat ftpye bunu ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| msn lıstesıne arka plan koyma | ReAlWaN | MSN ve Live Messenger | 58 | 07-15-2008 01:29 AM |
| Müzik Türleri / Metal Müzik & Çeşitleri | heLL song | Müzik Genel | 1 | 05-02-2008 05:58 AM |
| değişik bir bıçak koyma yeriiiiiii | LordKain | Komik Resimler | 23 | 03-30-2008 07:45 AM |
| Müzik Türleri / Metal Müzik & Çeşitleri | heLL song | Müzik Genel | 5 | 11-04-2007 11:38 AM |
| Sağ tıklamaya yasak koyma | yarali_cocuk | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 1 | 06-27-2006 01:18 PM |