Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan DTP'nin İnternet Sitesi Hacklendi konusunu görüntülemektesiniz.DTP'nin internet sitesine hacker saldırı gerçekleşti. Sitenin ana sayfası değiştirildi. Türk bayrağı ve bir metin kondu. Ama en ilginci çalan ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| DTP'nin internet sitesine hacker saldırı gerçekleşti. Sitenin ana sayfası değiştirildi. Türk bayrağı ve bir metin kondu. Ama en ilginci çalan müzik.. Hacker saldırısından sonra siteye girenler Mehter Marşı'yla karşılanıyor. Demokratik Toplum Partisi'nin web sitesi *****tarafından hacklendi. Hack'leyen grup siteye " DTP'nin resmi web sitesi, partinin Türkiye Cumhuriyet'ine yaptığı bütün *****liklerden örtülü hacklenmiştir." yazısını koydu.. Hackerlar terör örgütünün gerçekleştirdiği katliam fotoğraflarını slayt olarak yayınladılar... Siteye girenler mehter marşı müziğini de dinliyor.. Siyah zemin üzerine Türk bayrağını yerleştiren protestocular ana sayfadan şu duyuruyu yaptılar: "Olmayacak duaya amin demeye çalışan DTP; Türkiye Cumhuriyetinin Ekmeğini Yerken; Rızkından pay aldığın Türk Halkını, her seferinde küçük düşürmeye çalışırsan... Kardeşlerimizin cenazesi kalkarken, Çoçuk Katiline özgürlük diyerek gösteri düzenlersen... Tepende dalgalanan bayrağa hakaret edersen, Gölgesinde durduğun Milli Marşa saygısızlık edersen, Türkiye Cumhuriyetinin İmkanlarını kullanırken, Dağdaki "şerefsizlere", "özgürlük savaşcısı" dersen... Olmayacak duaya amin diyerek Kürdistan denilecek bir yerin varlığı için çaba göstermeye devam edersen... Türkün bu gün dolmuş olan sabrı, Bir gün başına çökecektir... " Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ... | |
| | #2 |
| hacker larımıza Allah güç kuwet versin zekasına zeval vermesin ellerine sağlık | |
| | #3 |
| ohhh iyi olmuş ellerine sağlık | |
| | #4 |
| arkadaşlar ben baktım site normal yakın yıkın bitirin şu şerefsizlerin sitelerini | |
| | #5 |
| Helal olsun | |
| | #6 |
| Helal Olsun ***** Kardeşe öylelerine Bunlar Az Bilem | |
| | #7 |
| helal olsun ellerie sağlık | |
| | #8 |
| | |
| | #9 |
| YemŞİm Sİtesini PİÇlerİn Meclistekİlerİ Kim Hack Leyecek | |
| | #10 |
| meclistekiler derken hangilerini kastediyorsun bilmiyorum ama kendi açım dan alarak onlarıda bizler temizleyeceğiz. | |
| | #11 |
| [sıze=6][ı]allah razı olsun hepinizden ! [/ı] [/sıze] | |
| | #12 |
| helal olsun hackera | |
| | #13 |
| helal olsun walla ne dııelım | |
| | #14 |
| ohhh iiolmuş saol paylaşım iöin | |
| | #15 |
| emeğe saygı | |
| | #16 |
| daha kötüsü olur inş. | |
| | #17 |
| ben o *****in ellerinden öpüyorum başarılarının devamını dılıorum. ellerıne saglık | |
| | #18 |
| inş yakında kendileride hacklenirler | |
| | #19 |
| süper olmuşş hackerlardan duyduğum ikinci güzel haber.ilkini amerikanın büyük bir bankasına yapmışlardı. çok iyi yapmışlar.paylaşım için teşekkürler........ | |
| | #20 |
| Ohh ii OLmus heLaL OLsun.. | |
| Etiketler: dtp nin sayfasi, hack sitesi kurmak, internetim hacklendi, metin kondu |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan DTP'nin İnternet Sitesi Hacklendi konusunu görüntülemektesiniz.DTP'nin internet sitesine hacker saldırı gerçekleşti. Sitenin ana sayfası değiştirildi. Türk bayrağı ve bir metin kondu. Ama en ilginci çalan ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İnternet Sitesi Kurmak - İnternet Sitesi Nasıl Kurulur | kızılmaske | Lise Bilgileri | 18 | 11-12-2008 02:26 PM |
| İşte Tam Bir İnternet Güvenlik Paketi << BİTDEFENDER İNTERNET SECURİTY 2006 >> | Anti_pkk | Güvenlik ve Güvenlik Açıkları | 4 | 10-10-2008 05:06 PM |
| msn hacklendi | desTRoyer16 | MSN ve Live Messenger | 3 | 06-18-2007 05:51 PM |
| İDEAL İNTERNET | mr. special | Gereksiz Mesajlar | 0 | 07-15-2006 04:59 PM |