Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

ÇOK GÜZEL BİR KISSA

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ÇOK GÜZEL BİR KISSA konusunu görüntülemektesiniz.Güzel Bir Kıssa Bir gün Süleyman Peygamber (a.s) bir karıncaya bir yıllık yiyeceðinin miktarını sorar. Karınca da, - "Bir buðday ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Genel Sohbet

Maşaallah ÇOK GÜZEL BİR KISSA

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

ÇOK GÜZEL BİR KISSA

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 05-01-2006, 06:16 PM  
Red face

Güzel Bir Kıssa

Bir gün Süleyman Peygamber (a.s) bir karıncaya bir yıllık yiyeceðinin miktarını sorar. Karınca da,
- "Bir buðday tanesi yerim" diye cevap verir.
Cevabýn doðru olup olmadýðýn&ya cute; kontrol etmek isteyen Süleyman Peygamber a.s) karýncayý bir þiþeye koyar. Yanýna da bir buðday tanesi koyarak hava alacak þekilde þiþeyi kapatýr. Ondan sonra da bir yıl bekler. Müddeti dolunca þiþeyi açtığında bir de bakar ki karınca buğday tanesinin yarısını yemiş, yarısını da bırakmıþtır. Kendi kendine meraklanır.
Acaba neden yemedi?
Bunun üzerine Hz. Süleyman (a.s) karıncaya buðday tanesini tamamen neden yemediðini sorar. Karýnca da, "Daha önce benim yiyeceðimi yüce Allah(c.c) verirdi. Ben de O' na güvenerek bir buðday tanesini tamam olarak yerdim. Çünkü O beni asla unutmaz ve ihmal etmezdi. Fakat bu iþi sen üzerine alınca doðrusu nihayet bu aciz bir insandýr diye sana pek güvenemedim.Belki beni unutup yiyeceðimi ihmal edebilirsin. O yüzden de bir yıllık yiyeceðimin yarısını yiyerek,diğer yarısınýı da ertesi yıla bıraktım" diye cevap verdi. Allah (c.c) cümlemizi kul kapısına baktırmasın...

Alt 05-03-2006, 05:19 AM  

ÇOKKKKKKK Tşkler

Etiketler: , , , , , , , , ,

Seçenekler

ÇOK GÜZEL BİR KISSA

Her Telden kategorisinde ve Genel Sohbet forumunda bulunan ÇOK GÜZEL BİR KISSA konusunu görüntülemektesiniz.Güzel Bir Kıssa Bir gün Süleyman Peygamber (a.s) bir karıncaya bir yıllık yiyeceðinin miktarını sorar. Karınca da, - "Bir buðday ...

ÇOK GÜZEL BİR KISSA konusuna benzer konular:

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çok güzel bir kod ceminsay Web Tasarım ve Hazır Kodlar 6 05-03-2008 02:53 PM
gÜzEl BiR sÖz.. heLL song Güzel Sözler 17 03-13-2008 11:13 PM
güzel bi söz esraaa.06 Gereksiz Mesajlar 18 10-29-2007 06:25 PM
güzel furkanES Oyun Genel 7 01-16-2007 12:00 PM
AH GÜZEL KIZ shempatiq Aşk & Sevgi 3 08-02-2006 01:59 PM

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:15 AM .