Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan bi yardım konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşalar yardım edene minnettar kalacagım ben websitesi için siteye girenlerin görüşlerini yazacakları birde üye ola bilekleri kod istiyorum eger bulursanız ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| arkadaşalar yardım edene minnettar kalacagım ben websitesi için siteye girenlerin görüşlerini yazacakları birde üye ola bilekleri kod istiyorum eger bulursanız çok sevinirim kodlar (html) olsun [size=4][size=2] | |
| | #2 |
| Konuk defteri gibi bişiymi istiyosun | |
| | #3 |
| ewet arkadaşım siteye girenlerin not yazabilecekleri bi not defteri ama yazdıklarıda benim emal adresime gelirse sevinirim ilgin için teşekkürler ![]() | |
| | #5 |
| asp leri ekliyemiyorum siteye html varsa daha iyi olur ama bulamassan gene de sagol hizmetin için ![]() | |
| | #7 |
| çok sagol yardımın için çok teşekkür ederim senin de yardımaihtiyacın olursa çekinme elimden geli yaparım ![]() çok sagol yardımın için çok teşekkür ederim senin de yardımaihtiyacın olursa çekinme elimden geli yaparım ![]() | |
| | #8 |
Html ile konuk defteri vardı heralde bi araştırıyim | |
| | #9 |
| helal olsun arkadaşlar.. Paylaşım budur & yardımlaşma budur.. Paylaşımlarınızın & yardımlaşmalarınızın devamı dileğiyle ii forumlar dilerim.. | |
| | #10 |
| osman bahadir bulabilirsen çok sevirim kardeş ilgin için sagol emrealt bu forum yardımlaşma ve paylaşım amaçlı kurulmadımı zaten ? ![]() | |
| | #11 |
| yaw html de ziyaretçi defteri olmas aaaaaa herhangi bi dinamik sayfa lazım yani asp php gibi | |
| | #12 |
| html konuk defteri derken bazı siteler sana web alanı verdiği gibi ziyaretci defteri,sayac vs gibi siteni kontrol edebilecegin ve güzelleştirecegin özellikler veriyor yanlız dedigim gibi bunları bazı siteler veriyor ve bunlar html kodları degil eger html kodlarıyla bildiğin bir site varsa link yaz sana daha detaylı yardımcı olalım birde bende sana bedava özellikler vern bir link vereyim Linkler sadece üyelere.... Üye ol] aradıgın herşeyi burda bulabilirsin ![]() | |
| | #13 |
| çok teşekkür edrim mertcan işime yaradı ilgin için sgl ![]() | |
| | #14 |
| ALINTI(sertcan07 @ 04 29 2006, 11:50 PM) 154431</div>[quote] osman bahadir bulabilirsen çok sevirim kardeş ilgin için sagol emrealt bu forum yardımlaşma ve paylaşım amaçlı kurulmadımı zaten ? [/b]polimik yaratmaya gerek yok.. Sadece paylaşımınızı & yardımlaşmanızı taktir ettim.. ii forumlar. | |
| | #15 |
| Siteyi hazır aldınmı orda zaten otomatikman veriyo konuk defterini istiyosan ![]() | |
| | #16 |
| ALINTI(Osman Bahadır @ 05 20 2006, 11:22 AM) 164249</div>[quote] Siteyi hazır aldınmı orda zaten otomatikman veriyo konuk defterini istiyosan ![]() [/b] biliyom ama ben daha degişik yaratıcı bişe aramıştım buldum düş üncen için sagol | |
| | #17 |
| konju kapanmıştır | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan bi yardım konusunu görüntülemektesiniz.arkadaşalar yardım edene minnettar kalacagım ben websitesi için siteye girenlerin görüşlerini yazacakları birde üye ola bilekleri kod istiyorum eger bulursanız ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| yardım yardım mailimi açamıyom | deli_kral_34 | MSN ve Live Messenger | 5 | 05-20-2007 10:10 AM |
| yardım allahını seven yardım etsin please | wandam | MSN ve Live Messenger | 2 | 03-23-2007 08:46 PM |
| yardım !!! | TR.FOX | Gereksiz Mesajlar | 3 | 12-27-2006 11:52 PM |
| yardım | engin_baba | Oyun Genel | 1 | 12-26-2006 08:41 PM |
| Yardım pls | ceza448 | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 13 | 04-12-2006 12:56 AM |