Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Zenci konusunu görüntülemektesiniz.Amerika'da bir fuar açılmış. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. İki zenci fuarı gezerken bu makinayı ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Amerika'da bir fuar açılmış. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. İki zenci fuarı gezerken bu makinayı gördüler ve denemeye karar verdiler. Birinin 11 doları, diğerininde 9 doları vardı. 9 doları olan arkadaşına dönüp: -Sen 1 doları bana ver: Gidip birlikte beyaz olalım, dedi. Arkadaşı ise: -Dur! Önce ben gireyim, deneyeyim. Eğer memnun kalırsam sana 1 doları veririm,,. Sende beyaz olursun, diye karşılık verdi. Anlaştılar. Zenci gidip makineye girdi ve bir süre sonra beyaz olarak çıktı. Dışarıda kalan zenci duruma çok sevinmiş olarak arkadaşının yanına gidip: - Hadi, dedi. 1 doları ver, ben de beyaz olayım. Diğer arkadaşı ona dönerek cevap verdi: - Hadi ordan pis zenci! | |
| | #2 |
![]() ![]() ![]() harika | |
| Etiketler: zenciler+18 |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan Zenci konusunu görüntülemektesiniz.Amerika'da bir fuar açılmış. Fuarda zencileri beyaza dönüştüren bir makine tanıtılıyordu. Denemek 10 dolardı. İki zenci fuarı gezerken bu makinayı ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| zenci olmanın iyi aynları..:) | eXeCutiVe | Komik Resimler | 44 | 09-26-2008 10:22 PM |
| +18 zenci hırsız prezervatif | aver59 | Komik Fıkralar | 22 | 05-23-2007 04:40 AM |
| yardımsever zenci | CEZA_EFE | Genel Sohbet | 2 | 06-15-2006 07:43 PM |