Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan 2 saniyede 100 :D:D:D:D:D konusunu görüntülemektesiniz.adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış >>>Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye ...
| |||||||
| İndir | Sitemap | Liseler | Harita | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | |
| adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış >>>Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede >>>0'dan >>>100'e çıkıyor." Diğer kisi anlamamışlar. "Ne aldın?" diye >>>sormuşlar. >>>"Beyaz bir Porsche aldım. Çok mutlu oldu." diye cevap vermiş. >>>İkinci adam demişki, "Ben de geçen doğum gününde karıma 4 saniyede >>>0'dan >>>100'e çıkan bişey almıştım." >>>Hemen anlamışlar tabi ki: "Heey, yoksa Ferrari mi aldın?" >>>Adam gülümsemiş: "Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım. Gerçekten de >>>ona çok >>>yakıştı." demiş. >>>Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: "Peki sen ne aldın karına?" >>>Adam demiş ki: "Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan >>>100'e >>>çıkıyor." Adamlar şaşırmışlar: "Atıyorsun!" demişer, "Öyle bir >>>araba olmaz >>>ki!" Adam cevap vermiş:"Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu >>>aldım demiş >>>ne aldığını görmek için tıklayın... >>> Linkler sadece üyelere.... Üye ol] ....veridiyse üzgünüm.... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan 2 saniyede 100 :D:D:D:D:D konusunu görüntülemektesiniz.adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış >>>Birincisi demiş ki, "karıma öyle bir hediye ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 30 Saniyede Msn Hack.... | SheyTaN | Komik Şeyler | 55 | 10-22-2007 10:27 AM |
| Ambulanslar 30 saniyede yolda | Shady08 | WH Haber Bülteni | 0 | 07-11-2007 09:05 AM |
| 2'saniyede 0 dan 100'e çıkıyor | RocKmaNia | Komik Şeyler | 14 | 04-15-2007 10:48 PM |
| Saniyede 500 dolar kazanıyorlarr!!! | emort | Genel Sohbet | 18 | 10-07-2006 06:15 PM |
| 7 saniyede soyunun!! | wick | Komik Şeyler | 34 | 09-29-2006 04:00 PM |