Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu

aq nedemek

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan aq nedemek konusunu görüntülemektesiniz.Forumların, MSN görüşmelerinin vazgeçilmezi aq yanlış kullanılan harf kombinasyonları Listesinde birinci. Yanlış anlaşılma sonucu "aq"nun itibari sarsılmıştır. Bu konuya açıklık ...

Geri git   Web Hattı - Türkiyenin En Güncel Forumu > Her Telden > Komik Şeyler

Maşaallah aq nedemek

İndir Sitemap Liseler Harita Kayıt ol Forumları Okundu Kabul Et

aq nedemek

Yeni Konu aç  Cevapla

LinkBack Seçenekler
Alt 10-15-2007, 06:57 PM  
Standart aq nedemek

Forumların, MSN görüşmelerinin vazgeçilmezi aq yanlış kullanılan harf kombinasyonları Listesinde birinci.

Yanlış anlaşılma sonucu "aq"nun itibari sarsılmıştır. Bu konuya açıklık getirmek için bu iki harfin buluşmasını biraz inceleyelim.

aq ne demek?

aq`nun açılımı "anti-quote" dir. Bir mesajdan alıntı yaptığınızda mesaj kodunda beliren "Quote" kelimesi alıntı a n l a m ı n a geliyor. Yani anti-quote = alıntı yapılamaz!

aq ne gibi durumlarda kullanılır?

aq, diğer bir üyenin alıntı yapmasını istemediğiniz mesajların genelde sonuna eklenir. Mesela:

Paylaşımların için teşekkürler aq

Açıklaması: O kadar alçak gönüllüyüm ki, mesajımı alıntı yapıp bana mesaj yazarak konuya ilgi gösterdiğim ve yorum yaptığım için teşekkür etmene gerek yok.

Başım ağrıyor aq

Açıklaması: Şimdi kesin sen bunu alıntı yapıp geçmiş olsun diye mesaj atacaksın. Peki sen geçmiş olsun diyince geçmiş mı oluyor?`Hayır. Onun için mesajımı alıntı yapmanı istemiyorum (=aq)

(Ç)ALINTIDR

Alt 10-15-2007, 07:04 PM  
Standart Ce: aq nedemek

plşm için tşklr ag

Alt 10-15-2007, 07:21 PM  

önemli deiL CAN::d

Alt 10-15-2007, 09:16 PM  

paylaşım için teşk. ama ben yan anlamlarını kullanmayı tercih ediyorum

Alt 10-16-2007, 01:24 AM  

saol a.q ....

Alt 10-16-2007, 09:36 AM  

hahea.q

Seçenekler

aq nedemek

Her Telden kategorisinde ve Komik Şeyler forumunda bulunan aq nedemek konusunu görüntülemektesiniz.Forumların, MSN görüşmelerinin vazgeçilmezi aq yanlış kullanılan harf kombinasyonları Listesinde birinci. Yanlış anlaşılma sonucu "aq"nun itibari sarsılmıştır. Bu konuya açıklık ...

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:25 AM .