Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan Php Forumuna rütbe resimleri koyma konusunu görüntülemektesiniz.Php forumuna nasıl rütbe resimleri koyabiliriz yardım...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Php forumuna nasıl rütbe resimleri koyabiliriz yardım | |
| | #2 |
| kullanıcı sewiyeleri | |
| | #3 |
| Ordan olmuyor ordan sadece avatarlarını yapabiliyprum ben Rütbe resimleri istiyorum | |
| | #4 |
| nası yani yaw ordan olur ![]() | |
| | #5 |
| Ordan sadece özel rütbe atayabiliyorum Hemde rütbe yaptınmı mesaj sayısını yazıyorum daha sonra rütbe resmi yazıyor yanında da(phpbb2 ana klasörüne göre yazıyor | |
| | #6 |
| bu konuyu daha önce konuşmuştuk ama ben unuttum hakkını helal et şimdi konumuza gelirsek bu site türkcemi yoksa başka bir dil mi? bunu yazarsan sana yardımcı olabilir ![]() | |
| | #7 |
| Türkçe | |
| | #8 |
| <blockquote>buyur hepsi burada yazıyor forum sitene girdiğin zaman YÖNETİM PANELİ var en altta yada en üstte olacak buraya gir girdikten sonra Kullanıcı Yönetimi buda solda en alta olacak burda kullanıcı seviyeleri var oraya tıkladığında karşına Rütbe Yönetimi işte buraya istediğin resmi yükle rütbenin ismini yaz ve kaç mesajda hangi rütbe gelecek bunları yazarsın sonucunu bekliyorum </blockquote> | |
| | #9 |
| Bunları yaptım ama orda rütbe resmi yazıyo yanındada (phbb2 ana klasörüne göre) yazıyo ee ben napcam böyle oldumu. rütbeleri yaptım ama resimleri ni koyamadım birtürlü. nasıl koycaz onu upload da edemiyoz phbb2 ana klasörü nedir ![]() | |
| | #10 |
| bak oraya ben sana adres vereyim onu yükle o zaman olur ![]() | |
| | #11 |
| Rütbe resmi (phpBB2 ana klasörüne göre):alttakilerden begendinini buraya yapıştır Rütbe için ufak bir resim kullanın ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://cezzar33.8m.net/dosya/kcck%20kalp.gif http://cezzar33.8m.net/dosya/folder_new_red.gif yada sende başka küçük resim adresi varsa onları yapıştır sonucunu yaz bekliyorum | |
| | #12 |
| Ok bi bakiiim Ollllllllllllllllllllleyyyyyyy yyyyyyyyyyy oldu walla çok ama çok saollllll ![]() | |
| | #13 |
| nedemek görevim inan derdini halletdiğime çok sevindim istersen ilk üyen ben olabilirim | |
| | #14 |
| eyvallah bende bunu arıyodum iyi oldu | |
| | #16 |
| saol | |
| | #17 |
![]() | |
| | #18 |
| güzel | |
| | #19 |
| En baştan phpbb forum olduğunu söylemek daha mantıklı değil mi? | |
| | #20 |
| bak kaydet burda olan yıldızları wh olanları | |
| Seçenekler | |
| |
Yazılım kategorisinde ve Web Tasarım ve Hazır Kodlar forumunda bulunan Php Forumuna rütbe resimleri koyma konusunu görüntülemektesiniz.Php forumuna nasıl rütbe resimleri koyabiliriz yardım...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Php Forumuna Rep Sistemi | memoks | Web Tasarım ve Hazır Kodlar | 1 | 09-08-2008 12:43 PM |
| rütbe | manciko | Gereksiz Mesajlar | 19 | 05-10-2008 02:44 PM |