Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan AyRılık Zamanı ... konusunu görüntülemektesiniz.Her satiri Mendirege dizili karabataklara benzeyen Bir mektup birakarak balikci koyundan sisler icinde uzaklasan kayik gibi bir sabah usulca ayrildim ...
| |||||||
| Sitemap | Liseler | HaritaG | XML | Kayıt ol | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Her satiri Mendirege dizili karabataklara benzeyen Bir mektup birakarak balikci koyundan sisler icinde uzaklasan kayik gibi bir sabah usulca ayrildim koyumdan Bütün yolcularini Bogaz köprüsünün caldigi Araba vapurunun bos seferleri gibi yanlizca rüzgar gezinir sessiz yüregimde Durgun bir sudur aslinda deniz ki cocuklarin acemi oltalarini denedikleri kuytu bir iskelenin tahtalari altina yazdigim ayrilik siirini okudukca dalgalanir... ![]() | |
| | #2 |
| paylaşım için teşekkürler batı...çok güzel... | |
| Seçenekler | |
| |
Her Telden kategorisinde ve Aşk & Sevgi forumunda bulunan AyRılık Zamanı ... konusunu görüntülemektesiniz.Her satiri Mendirege dizili karabataklara benzeyen Bir mektup birakarak balikci koyundan sisler icinde uzaklasan kayik gibi bir sabah usulca ayrildim ...
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| msn-i keşfetme zamanı | veyisgullu | MSN ve Live Messenger | 12 | 09-10-2008 01:19 AM |
| Tutamıyorum zamanı.. | ProOf | Resim Galerisi | 7 | 03-20-2008 03:33 PM |
| 'Grip aşısının tam zamanı' | kavvas | Sağlık - Yaşam | 2 | 10-08-2007 05:04 PM |
| Yağmur Zamanı | erdener | Aşk & Sevgi | 1 | 12-04-2006 12:14 PM |
| Osmanlı Zamanı İlanlar:) | heLL song | Genel Sohbet | 9 | 10-20-2006 08:28 PM |